Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem szeretem a nevemet. Mit...

Nem szeretem a nevemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szeretem a nevem több okból.

A vezetéknevem nagyon gyakori, egyszerű, ezzel nincs baj.

A 1.keresztnevem c.gányos, folyamatosan becézgetik, elírják, akik nem ismernek azon szólítanak pedig a másik nevemet használom.

A 2.keresztnevem gyakori, egyszerű, nem lehet becézni, illik rám vagyis tökéletes.

Csak az 1.nevemmel van a baj. Ha együtt leírom hosszú név és mire aláírok valamit pl. ha átveszem a postát, kiáll a kezem és a kis helyre alig tudom beírni.

Mit tegyek? Gondolkoztam a névváltoztáson.

Pl:

Elhagyom az 1.keresztnevemet de akkor nagyon rövid

Átcserélem az 1.nevemet egy másikra de ugyanott tartunk hogy azon fognak szólítani

A 2.nevem lesz az 1. és a 2.-nak kitalálok valami újat

A legjobban az tetszik hogy meghagyom a vezetéknevem és a 2.nevem után rakok még 3 betűt és egy anyakönyvezhető név lesz, ami tetszik és lehet becézni úgy ahogyan most hívnak

Tudom hogy nem egyszerű, de mit tegyek?

Nem szeretném leírni a nevemet, mert megismerhetnek.

14/L

2015. júl. 1. 16:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na ettől félek én is :(

A vezetéknév 1000% hogy marad szóval még mindig az ő nevén maradok.

2015. júl. 2. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:

18 éves korod után változtathatod meg, előtte csak Anyukád engedélyével.

Én a helyedben felcserélném a 2 nevet, hogy Anyukád se haragudjon meg.

Egyébként nekem is meg lett változtatva a nevem 1 éves koromban :)

2015. júl. 2. 10:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem is meglett változtatva 2 évesen de csak a vezetéknév, mert addig anya nevét viseltem :)
2015. júl. 2. 10:40
 14/15 anonim válasza:
szerintem hagyd az egészet :D Én is utáltam a nevem, de miután a fiú aki tetszett kimondta a nevem nagyon megszerettem (a nevemet.. lol) :DD tudom ez most hü lyén hangzik de tényleg így volt. :) majd idővel megszereted :) 13/L
2015. júl. 13. 20:23
 15/15 anonim válasza:
Szokj hozzá!!!
2015. júl. 15. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!