Nem szeretem a nevemet, mire változtassam meg?
Figyelt kérdés
Nagy Gábornak hívnak. És annyi Nagy Gábor van, és már sok adminisztrációs problémám is fakadt ebből ,ami nekem jelentett bosszankodást és utánajárást. 180 cm magas vagyok és 75 kg, markáns férfias arcom van és göndör hajam. Szerintetek milyen néz illene hozzám?2013. ápr. 3. 19:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem hülyeség... Hiába változtatod meg gyermekkori neved akkor is ez marad és midig kérni fogják.
Teljesen jó. A Gábor szép név :)
Minden névből rengeteg van. Csak a nagyon egyedi neveknél nem. De igazából akkor meg elég lenne vezeték nevet változtatni, de szerintem fölös. Ha felvennél még egy 2. keresztnevet is lenne sok olyan és mint mondtam a gyermekkori név megmarad.
2/2 anonim válasza:
Egyet értek veled hogy meg akarod változtatni a neved a keresztapám is Nagy Gábor!!!!!!!!! A kérdésre térve szerintem ilyan Benjamin, Máté, Viktor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!