Magyarországon az erőszakos videojátékok okolhatóak a kis számú, kamaszok által elkövetett erőszakos bűncselekményért?
Figyelt kérdés
Pécsett legutóbb egy 17 éves fiú késelt meg két férfit, de hallottam olyanról is, amikor 15 éves ölt embert. Nem értem, miért nem készítenek tanulmányt ezekről az esetekről, hátha sikerül visszavezetni az erőszakos tartalmak, lásd korhatáros videojátékokra, filmekre, amik hatással voltak az elkövetők személyiségváltozására.2015. jún. 29. 21:29
11/11 anonim válasza:
Szerintem az erőszakos játékok nem teszik az embert szadistává én is csak a feszültségemet,frusztrációmat vezetem le rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!