Mit gondolnátok a 15 éves lányotokról ezek után? Nagyon ribis voltam /vagyok? Csalódnátok benne? 15 /L
Ez csak rajtad múlik. Ha levontad a tanulságot, és okosabb lettél, akkor csak egy baklövés volt.
Ellenben ha úgy gondolod ez totál helyén való akkor az igen szomorú.
volt egy barátom.vele a 17.szülinapom előtt mentem bele ilyenbe pedig nem is szerettem, vele is már első randin csók volt és később is hagytam magam rábeszélni pedig még annyira nem tisztelt meg, hogy felvigyen magához.szóval utólag nagyon bánom,
szerintem nem baj az, hogyha érdekel már a férfi nem, de keress normálisat, ne olyat aki már az első randin bepróbálkozik.
nem mondom, hogy már most találni fogsz olyan pasit aki az igazi lesz és összeházasodtok majd stb.csak legalább olyat keress aki komoly kapcsolatot szeretne és szerelemből tegyél ilyeneket.persze a csók még nem olyan gáz, ha "ismeretlenekkel" történik, de másba NE menj bele.
később meg fogod bánni hidd el.:/
nekem azóta van egy 1,5 éves kapcsolatom és ő az elején normális volt, hetekig csak randiztunk majd fokozatosan jöttek a dolgok. de szerettük egymást már amikor megtörtént.
főleg mivel az első lenne neked, ne ilyen pasival történjen meg, mint akit leírtál a leírásban...
és könnyen meg lehet, hogy most a haverjai előtt dicsekedik, hogy sikerült elsőre becsábítani az ágyába a csajt meg hogy legközelebb meg is leszel stb..
értem én, hogy kíváncsi vagy, de legyen már ennyi tartásod, ne menj fel egyből a pasihoz szerintem..
később majd megbánnád vagy szégyellnéd, hogy így vesztetted el
szóval ha rámhallgatsz kerülöd az ilyen pasikat és ne menj fel senkihez pár alkalom után, mert hidd el, hogy "filmezni"akarnak vagy akármit is mondanak.
egyébként mindenki csinál hülyeséget nekem is van pár durva doldog amit inkább le se írok.de ne legyen ilyen híred inkább.
üdv
20L
Mert tegyük fel hogy megint felmész és lefekszel a pasival.Utána persze szarni fog rád .
Na és lesz egy komoly barátod majd 17-18 évesen.Megkérdezi hogy szűz vagy -e? Az még nem gáz, hogy nem vagy az. De biztos meglesz a véleménye, hogy nem is barátoddal vesztetted el hanem egy netről megismert pasival pár "tali" után.Ha találkozni akarsz még vele, akkor hívd le a parkba és ott beszélgessetek meg csókolózzatok de ne menj fel hozzá még.
Szia!
"jó volt csak, mit gondolnak rólam mások ha ezt megtudjak"
Szerintem a legnagyobb probléma, hogy nem azért van bűntudatod amit tettél hanem azért mert félsz, hogy mások mit gondolnak majd ha esetleg kiderül.
Elég merész húzás volt tőled de gondolom erre magad is rájöttél. Kár azon rágódni mi lett volna ha..., vedd úgy, hogy ez tanulópénz volt. Ezúttal megúsztad komolyabb testi és lelki sérülés nélkül de ami fontosabb, kaptál egy esélyt hogy elgondolkozz az értékrendeden. Ezért nagyon hálás lehetsz, szóval ajánlom, hogy gondolkozz el és figyelj kicsit befelé. Nem a szüleid miatt, nem a válaszolók miatt, nem miattam mert például nekem édes mindegy. Egyedül magad miatt! Mert tartozol ennyivel magadnak.
"Az okos más hibájából tanul, a buta a sajátjából sem!"
Figyelj, én csináltam már jó néhány hülyeséget. Sőt, szerintem az összes válaszoló elkövetett már ehhez hasonló baklövést.
Vedd úgy, hogy most ebből az esetből tanultál. Ettől nem leszel ribi, se semmi. És mindig, MINDIG addig menj el, ameddig TE szeretnél. Ha úgy érezted volna helyesnek, hogy akkor és ott lefekszel a sráccal, ahhoz se volna senkinek se semmi köze. De te még nem tartasz ott, hogy annyi önbizalmad legyen, hogy ne érdekeljen mások mit mondanak, máskülönben nem írtad volna ide ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!