Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek fiatal vagyok?

Szerintetek fiatal vagyok?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok, lassan toltom a 17et. Eddig 2 kapcsolatom volt, utobbi volt komolyabb, de egyiksem mondhato olyan hu de hosszu kapcsolatnak. Kb fel eve szakitottam baratommal, es mostanra felejtettem el teljesen.Eddig buliztam, eltem az eletem. De mostanaban egyre tobbszor erzem ugy, hogy maganyos vagyok, es neha szuksegem van arra, hogy valaki megdicserjen, atoleljen, szeressen. Nem is a sracokkal van a problema, mert nagyon sok fiu baratom van, es van egyketto aki kozeledik is hozzam. Hanem a szuleimmel. Valahogy mindig ugy erzem, hogy azt sugalltatjak nekem, hogy fiatal vagyok, meg minek nekem pasi. Mikor a volt baratomat is hazahoztam, bemutattam, tisztara kinosan ereztem magam, ugy ereztem mintha egy kislany lennek aki az ovis baratjat viszi haza jatszani.

Tenyleg nem vagyok idos, de szerintem kislany sem. Hallom is, meg latom is, hogy egypar csajszi 16-17 evesen ismerkedik meg a ferjevel. Szerintetek tenyleg fiatal vagyok? Vagy miert erzek igy?

2015. jún. 28. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ahhoz nem vagy fiatal, hogy kapcsolatod legyen. Szülőknek pedig nem mindig könnyű észrevenni, hogy a pici lány nő felfele. Legalábbis van aki ilyen.
2015. jún. 28. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem vagy fiatal ahhoz, hogy szerelmes legyél és párkapcsolatod legyen.

Csak némelyik szülő nehezen fogadja el, hogy a gyereke felnő.

2015. jún. 28. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy fiatal hozzá, hogy párkapcsolatod legyen, de csak azért, hogy legyen melletted valaki, fölösleges pasit "tartani". Csak mert mások 16-17 évesen ismerkednek meg azzal, akivel később össze fognak házasodni, nem kötelező neked is pont akkor. Szerintem a szüleidnek inkább azzal van baja, hogy mennél a csorda után. Hülyeség a párkapcsolatot ennyire erőltetni, csak elriasztod magad mellől a fiúkat, ha azt látják, hogy ennyire görcsösen párkapcsolatot akarsz.
2015. jún. 28. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nagyon öreg vagy
2015. jún. 28. 14:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem, pont ellenkezoleg. Inkabb taszitom a fiukat ezmiatt. Elore ragorcsolok arra, hogy majd anya mit fog reagalni, meg hogyan.

A masik meg az egyuttalvas a fiuval.

Nem azt mondom, hogy 2 het utan, de egy bizonyos ido utan szeretnek egyutt aludni a sraccal. Nem a szex miatt, meg lehet azt mashogy is oldani. De jo lenne mellette ebredni reggel, meg akkor tudok csak aludni, ha valaki fekszik mellettem, mert egyebkent mar honapok ota nem alszom.

Egyik baratnom is annyi idos mint en, lassan 1 eve van egyutt a baratjaval es hetente vagy kethetente 1 ejszaka egyutt alszanak, es anyatol is azt hallgatom mindig, hogy mit kepzel magarol az anyja, hogy ilyet megenged a lanyanak. Tuti hogy az en esetembe is veszekedes lenne ebbol, es mar rastresszelek elore, pedig meg baratom sincs.

2015. jún. 28. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj előre, ráérsz akkor amikor lesz barátod.
2015. jún. 28. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem természetes amit érzel én kb 13-14 éves korom óta vágytam egy barátra, de persze amikor lett volna rá lehetőség még megfutamodtam nem éreztem készen rá magam, arra se, hogy járjak valakivel. de annyi romantikus könyvet/filmet ismertem és barátnőimnek is volt kapcsolata, hogy magát a helyzetet nagyon irigyeltem.

a mostani barátomat a 18. szülinapom előtt ismertem meg nem sokkal. nála eszembe nem jutott kételkedni, hogy belemenjek -e a kapcsolatba, vagy jajj mit fognak szólni a többiek.:)

de előtte volt egy másik barátom még 16 évesen, őt én is félve hoztam haza na meg nem is voltam benne biztos.

szerintem várj a megfelelő fiúra, addig meg foglald el magad csajos dolgokkal :)

úgyis jön neked is olyan, akinél nem lesznek ilyen kétségeid.:))

20L

az együtt alvás meg majd kialakul.szerintem mire odajutsz, hogy lesz barátod és hosszabb ideje együtt vagytok, akkora már közelíteni fogod a 18-at, akkor biztos megengedik neked is.ennyi idősen olyan fél év utuán már szerintem normális az igény a néha együttalvásra.:)

2015. jún. 29. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
és ne vigyél haza senkit amíg nem vagy biztos,hogy komoly kapcsolat, így nem terheled a szülőket feleslegesen ezzel és neked is jobb, ha számít a véleményük.
2015. jún. 29. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Felnőttként megkérdeztem anyukámat ezekről a dolgokról. Mondta, hogy őt nem izgatta, hogy fiúzom, ő 18 volt, mikor férjhez ment, s megszülettem (nekem 16 éves koromban volt az első "komoly" kapcsolatom, s őt nagyon kedvelték), de azért néhány fiú, akit hazavittem, kiverte náluk a biztosítékot, s csak remélték, hogy nem az adott fiú lesz a végső választásom, de akkor nem szóltak semmit. Szerencsre hamar rájöttem magamtól is, hogy ki nem illik hozzám.

Egyébként végül a legjobb barátomhoz mentem hozzá, akit 16 éves korom óta ismerek, s mindent tudtunk egymásról. Legalább ő nem okozott meglepetést. :) Mondjuk a mai napig nem értem, hogy hogy tudtam beleszeretni egyik napról a másikra 10 évvel később, miközben ő a megismerkedésünkkor remélte, hogy egyszer az övé leszek. :))

2015. júl. 15. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
a szülőkben a félsz ilyenkor arról szól csak, nehogy a tanulás rovására menjen
2015. júl. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!