Szabad sminkelnem? Nem lenne belőle baj ugye?
Szeretnék holnap 'sminkelni'.....Na de nem úgy ám hogy úgy nézzek ki mint egy bohóc:D Csak szempillaspirál meg kicsi csillogós szájfény:D Szabad???Anyu kifestené a szememet hogy ne legyen csúnya szóval ő nem bánná,sőt örült hogy megkérdeztem.:DApa.....apát nem érdeklik a csajs dolgaim:D Csak ha jönnek a pasik azt mondta haza ne hozzam szegényt mert addig él xD
Na szóval a smink nem lenne baj?Az összes csaj így is úgy néz ki mint agy lotyó...
És azt szeretném még kérdezni hogí mit gondoltok a szüleimről?Jól kijövünk megbeszéljük a dolgokat anyu olyan mint a nővérem:D Apa meg mint egy idegesítő bátyó:D
KÖSZI A KOMMENTÁROKAT!SZÉP NAPOT!
12/L
Igazuk van az előttem szólóknak, a 12 éves lányoknak, akik nem kennek vakolatot magukra, olyan szép , babás bőrük van, a szempillaspirál az szép, a szájfény olyan kis csajos ;)
A szüleid így leírásról szimpinek tűnnek, gondolom fiatalok is :) Nagyon nagy szerencséd van :)
Persze nyugodtan. Ez egyáltalán nem ribancos meg semmi. Nekem minden nap ki van szempillaspirálozva a szemem és festett szőlőzsírt használok. Nekem nagyon jól áll és sokan dicsérik!! Lehet lehurrogni.
12/L
11:26-nak
Most mi okunk lenne lehurrogni ?
1, semmi közünk hozzá az égadta világon
2, ez a smink nem túlzás,ettől több ne legyen a te korodban :)
Mintha magamat olvasnám :) Kb. 5 éve én is ezen kezdte gondolkodni.
Egy kis smink nem baj. Csak ne legyen rajtad egy kiló máz. Amit leírtál az pont jó. Kezs el alkalmanként a sminelést, hogy megszokd, aztán 2 év múlva már a suliba is mehet a szolid smink.
A szüleid nagyon jó fejek. Remélem megbecsülöd őket. Ha van egy kis vitátok (biztos lesz a következő néhány évben) akkor emlékeztesd magad arra, hogy szeretnek és azt akarják ami neked a legjobb.
17/L
A szempillaspirál szerintem bőven mehet 12 évesen, több viszont túlzás szerintem, esetleg színezett hidratálókrém. Egy fiú haverom szépen kifejezte magát egy reggel mikor láttunk egy vakolt csajt:
"Nem értem hogy a haverom hogyan tudott smárolni azzal a csajjal anélkül, hogy ő is sminkes lett volna! Meg a nyakán világosabb a bőr. Azt hogy csinálja?" xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!