Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szabad sminkelnem? Nem lenne...

Szabad sminkelnem? Nem lenne belőle baj ugye?

Figyelt kérdés

Szeretnék holnap 'sminkelni'.....Na de nem úgy ám hogy úgy nézzek ki mint egy bohóc:D Csak szempillaspirál meg kicsi csillogós szájfény:D Szabad???Anyu kifestené a szememet hogy ne legyen csúnya szóval ő nem bánná,sőt örült hogy megkérdeztem.:DApa.....apát nem érdeklik a csajs dolgaim:D Csak ha jönnek a pasik azt mondta haza ne hozzam szegényt mert addig él xD

Na szóval a smink nem lenne baj?Az összes csaj így is úgy néz ki mint agy lotyó...

És azt szeretném még kérdezni hogí mit gondoltok a szüleimről?Jól kijövünk megbeszéljük a dolgokat anyu olyan mint a nővérem:D Apa meg mint egy idegesítő bátyó:D

KÖSZI A KOMMENTÁROKAT!SZÉP NAPOT!

12/L

2010. márc. 2. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Szerintem ha néha van kedved és anyukád engedi fessétek ki magad! De a suliba még ne ahoz szerintem fiatal vagy majd olyan 14éves korodtól! Örülj neki hogy jófejek a szüleid és ezt akkor se felejtsd majd el ha lesz egy két összetüzésed velük kamasz korodba mert ők csak szeretnek téged:):)
2010. márc. 2. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Hat persze,hogy szabad sminkelni,miért ne lehetne,csak nagyon keveset hasznalj,mivel nagyon fiatal vagy!
2010. márc. 2. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Igazuk van az előttem szólóknak, a 12 éves lányoknak, akik nem kennek vakolatot magukra, olyan szép , babás bőrük van, a szempillaspirál az szép, a szájfény olyan kis csajos ;)

A szüleid így leírásról szimpinek tűnnek, gondolom fiatalok is :) Nagyon nagy szerencséd van :)

2010. márc. 2. 20:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:D Igen fiatalok a szüleim, anya 32 lesz 14. én, apu meg 36 lesz augusztus 15. én:D
2010. márc. 2. 21:58
 5/10 dóriyyi ***** válasza:
59%

Persze nyugodtan. Ez egyáltalán nem ribancos meg semmi. Nekem minden nap ki van szempillaspirálozva a szemem és festett szőlőzsírt használok. Nekem nagyon jól áll és sokan dicsérik!! Lehet lehurrogni.

12/L

2010. márc. 3. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

11:26-nak

Most mi okunk lenne lehurrogni ?

1, semmi közünk hozzá az égadta világon

2, ez a smink nem túlzás,ettől több ne legyen a te korodban :)

2010. márc. 3. 22:16
 7/10 anonim válasza:
82%
Szerintem csak alkalmanként, ne legyen mindennapos.
2010. márc. 4. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Mintha magamat olvasnám :) Kb. 5 éve én is ezen kezdte gondolkodni.

Egy kis smink nem baj. Csak ne legyen rajtad egy kiló máz. Amit leírtál az pont jó. Kezs el alkalmanként a sminelést, hogy megszokd, aztán 2 év múlva már a suliba is mehet a szolid smink.

A szüleid nagyon jó fejek. Remélem megbecsülöd őket. Ha van egy kis vitátok (biztos lesz a következő néhány évben) akkor emlékeztesd magad arra, hogy szeretnek és azt akarják ami neked a legjobb.

17/L

2010. ápr. 11. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:

A szempillaspirál szerintem bőven mehet 12 évesen, több viszont túlzás szerintem, esetleg színezett hidratálókrém. Egy fiú haverom szépen kifejezte magát egy reggel mikor láttunk egy vakolt csajt:

"Nem értem hogy a haverom hogyan tudott smárolni azzal a csajjal anélkül, hogy ő is sminkes lett volna! Meg a nyakán világosabb a bőr. Azt hogy csinálja?" xD

2010. nov. 23. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szabad, nyugodtan csináld!
2018. márc. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!