Az iskolában a 8. osztály 2. félévét mennyire szabad ellustulni?
Azért, mert az évvégi bizonyítványod is megnézik, akkor meg mit mondasz ? Éghetsz a tanárok előtt, hogy mit csináltál.
9.-ben meg éveleji felmérőket íratnak, amit be sem jelentenek, az általános iskolai tanulmányokból. Szóval nem árt, ha tanulsz.
Te érdeked, de azt csinálsz, amit akarsz.
16/l
engem is ezzel etettek,hogy tanulj 8.félév után is,mert ilyen hülye leszel meg így maradsz le meg ilyenek...bátran merem ajánlani,hogy ne tanulj.én 2.félévbe szó szerint a füzeteimet s e nyitottam ki..semmit...élvezd ki ezt a félévet,mert 9.be megint ráhajthatsz...+ az ált suli anyaga nem olyan nehéz tehát amit az órán mondanak az simán megjegyezhető(legalábbis nálam az volt)ami meg nem olyan,azt puskázd ki..én is így tettem:D!
lehet lepontozni....
Jaj, nekünk is mondogatták a tanárok, hogy 2. félévbe nem szabad lazsálni, mert akkor mi lesz velünk a gimiben, meg ők ugyanolyan kemények lesznek. Hát nem voltak, mindenki ellazult, és mégis a többség nemhogy rontott volna, hanem javított. :D A tanároknak azért nem volt nagyon hitele, mert előtte másfél évig azt szajkózták, hogy a felvételi miatt tanulunk (jó nem így, de a jegyeink se azért legyenek jók, hogy örüljünk, hanem mert kell a felvételihez).
Szóval szerintem mindenki ellustul valamennyire. Én kitűnő voltam, és azt mondtam magamnak, hogy annyit fogok tanulni, amivel ezt megtartom, ez pedig kb. a semmi volt, mivel előtte se sokat tanultam, csak előkészítőre jártam, meg sok volt a lecke. És több dicséretem volt mint bármikor előtte. :D
Az viszont, ha sokat rontasz, szerintem is gáz. Mondjuk 4,7 után egy 3-as átlag kicsit durva lenne, nem mutatna jó képet a tanároknak. Találd meg az arany középutat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!