Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az iskolában a 8. osztály 2....

Az iskolában a 8. osztály 2. félévét mennyire szabad ellustulni?

Figyelt kérdés
Mert végülis a továbbtanuláshoz 8.o. 2. félév már nem kell, ha úgy is alakul akkor nem emiatt nem fognak felvenni középiskolába, ahova szeretném. De mégis azt mondják a tanárok nem kéne ellustulni, de miért nem?
2011. febr. 3. 00:52
1 2
 1/16 Mandula11 ***** válasza:
77%
A te érdeked, hogy mennyire szeretnél buta maradni. Magadnak tanulsz végülis.
2011. febr. 3. 01:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Most ki a fene akarna egy rakat hülyegyereket a nyakára fél évig, akik semmit se tudnak az anyagból?:D
2011. febr. 3. 01:22
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Jaj ne mondd már, hogy általánosban meg kell szakadni a tanulástól. Biztos baromi agymunka lehet napi max 2 órát rászánni a tanulnivalóra. Vagy még annyit se!
2011. febr. 3. 02:39
 4/16 anonim ***** válasza:
A bizonyítványodat beiratkozáskor vinned kell, s rólad mutat infót, ha mindenből egy jeggyel rosszabbat kaptál, mint félévkor. Ráadásul sok suliban év elején tesztek vannak, amik eldöntik, milyen szinten vagy, s ez akár egy csoportbeosztás alapja is lehet. Nem túl megerőltető a tanulás szerintem.
2011. febr. 3. 06:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt mondják a tanárok, hogy legyen értelme bejárni. Ne ronts sokat, max -0,5 átlagnyit, járj be az órákra, de nem kell semmit sem csinálnod, ha már felvettek.
2011. febr. 3. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem tanulok sokat.Csak annyit hogy 1 jegynél ne rontsak többet.
2011. febr. 3. 13:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert az évvégi bizonyítványod is megnézik, akkor meg mit mondasz ? Éghetsz a tanárok előtt, hogy mit csináltál.

9.-ben meg éveleji felmérőket íratnak, amit be sem jelentenek, az általános iskolai tanulmányokból. Szóval nem árt, ha tanulsz.

Te érdeked, de azt csinálsz, amit akarsz.

16/l

2011. febr. 3. 14:21
 8/16 anonim válasza:
68%

engem is ezzel etettek,hogy tanulj 8.félév után is,mert ilyen hülye leszel meg így maradsz le meg ilyenek...bátran merem ajánlani,hogy ne tanulj.én 2.félévbe szó szerint a füzeteimet s e nyitottam ki..semmit...élvezd ki ezt a félévet,mert 9.be megint ráhajthatsz...+ az ált suli anyaga nem olyan nehéz tehát amit az órán mondanak az simán megjegyezhető(legalábbis nálam az volt)ami meg nem olyan,azt puskázd ki..én is így tettem:D!

lehet lepontozni....

2011. febr. 3. 15:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Jaj, nekünk is mondogatták a tanárok, hogy 2. félévbe nem szabad lazsálni, mert akkor mi lesz velünk a gimiben, meg ők ugyanolyan kemények lesznek. Hát nem voltak, mindenki ellazult, és mégis a többség nemhogy rontott volna, hanem javított. :D A tanároknak azért nem volt nagyon hitele, mert előtte másfél évig azt szajkózták, hogy a felvételi miatt tanulunk (jó nem így, de a jegyeink se azért legyenek jók, hogy örüljünk, hanem mert kell a felvételihez).

Szóval szerintem mindenki ellustul valamennyire. Én kitűnő voltam, és azt mondtam magamnak, hogy annyit fogok tanulni, amivel ezt megtartom, ez pedig kb. a semmi volt, mivel előtte se sokat tanultam, csak előkészítőre jártam, meg sok volt a lecke. És több dicséretem volt mint bármikor előtte. :D

Az viszont, ha sokat rontasz, szerintem is gáz. Mondjuk 4,7 után egy 3-as átlag kicsit durva lenne, nem mutatna jó képet a tanároknak. Találd meg az arany középutat. :)

2011. febr. 3. 16:38
 10/16 anonim ***** válasza:
én megbántam hogy 8. osztály 2. félévében nem tanultam,rontani nem rontottam mert kipuskáztam a dolgokat de 9.-be alig tudtam elkezdeni tanulni,kiestem a lendületből,meglátszott az hogy 5-6 hónapig nem tanultam semmit.
2011. febr. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!