Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy ússzam meg? Mit tegyek?...

Hogy ússzam meg? Mit tegyek? Milyen kibúvó van a kötelező úszás ellen?

Figyelt kérdés

Jövőre leszek gimis, és ott kötelező lesz az úszás ugyebár. Az a gond, h: -nem tudok úszni(hiába jártam tanfolyamra)

- félek a víztől

Kérlek segítsetek!

14/l

2010. márc. 2. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
profin boccs
2010. márc. 15. 16:22
 12/19 anonim válasza:
100%
Hűű,hova mész suliba?:D Nálunk is van és én ekcémára kértem,bár azzal lehetne úszni xD De legalább van róla papírom:D
2010. júl. 6. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nyáron gyakorolj a sekély víznél a Balcsin.
2010. júl. 6. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy allergiás vagy a klórra :D Vagy valóban, meg kell beszélni a tanárral a dolgot...
2010. júl. 6. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én hörgőszűkület miatt nem úszhattam általános iskola alsóban. :D

15/l

2010. júl. 6. 15:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Vas megyei suliba :)

A Balcsiba évek óta nem tudnak belerángatni...viszont most javult már egy picit a helyzet. Kezdem magam biztonságban érezni a vízben. Itt van még az egész nyár, és elhatároztam h megbarátkozok a vízzel, és ha minden jól megy akkor talán még úszni is megtanulok valamilyen szinten:) Szorítsatok :)

2010. júl. 7. 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Az én osztálytársam se tud úszni(bár ő is mint én 12évesek vagyunk,és ő nemtud egyedül az osztályból úszni),és jövőre nekünk is kötelező lesz úszni(én alig várom,tudok úszni)mert nyílik a suliban egy uszoda és oda fogunk járni tesin.Na szóval szokták őt kicsit cikizni is,meg próbálunk neki segíteni hogy megtanítsuk úszni de ő nem mer.Mikor elvoltunk az osztályal a szomszédba Kehidára úszni akkor a mélyebb víznél csak a korlátot fogta és egész végig ott ült és fogta a korlátot.Teljesen megdöbbent mikor mondta a tesitanár hogy úszni is fogunk jövőre,szóval kötelező lesz neki is úszni de szerintem ő is szívesen megúszná,bár nemtudom hogy fog neki ez menni.(ne mondjátok azt hogy nem birom és azért irom ezt le)Vagyis nincs kibúvó az úszás elöl.Győzd le a félelmedet és ha már legyőzted kezdj el úszástanfolyamra járni,meglásd menni fog. ;) Sok szerencsét.Ja de egyszer-egyszer védekezhetsz azzal is hogy megfáztál kicsit.
2010. júl. 7. 17:06
 18/19 Aubrey* ***** válasza:
Itt a nyár! Ne félj a víztől! Az úszást egyébként kisvízben szokták jezdeni. Ott meg nemhiszem hogy bármi okod lenne félni:S Próbálj meg addig eljutni nyáron hogy át merj menni a mélyvízbe. Ezt tudom mondani:/
2010. júl. 27. 08:45
 19/19 anonim válasza:
orvosi igazolás.........
2017. márc. 21. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!