Mit vihetne szülinapra? 10 éves fiúkról van szó.
Fiamat meghívták szülinapi buliba, de sajnos anyagilag nem állunk jelenleg úgy,hogy több ezres ajándékot vigyen.
Valami jó ötlet kellene,hogy mit vegyünk.Gondoltam csináltatok valami csomagot, édesség, gyerekpezsgő ilyenek.
Vagy ez túl béna?
Teljesen tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretne menni,pedig az első gondolatom az volt,hogy nem mehet mert erre most tényleg nincs pénz:(((((((((
Segítenétek,valami ötlet?
sztem csinálj valamilyen csomagot tegyél bele pl.:csokit , chipset , meg valami kisebb szobrot vagy valamit amit a gyerek szeret figurát vagy ilyesmit .
14/f
utolsó válaszoló, miért? Én 16/F vok és a Tom & Jerry a kedvencem^^
Amúgy mikor én ilyen idős voltam akkor: Édességek + valami kis figura/szobor/növény (pl:kaktusz) ami maradandó.
Hát szerintem egyeltalán nem kell több ezer forintot rákölteni egy 10 éves ajándékára.Mikor én mentem ennyi időesen,akkor mindig egy Merci-t (a csoki,nem a kocsi :D) és egy plüssfigurás kulcstartót vittem. Ami kb így össszesen 1000-1500 Ft.
14/L
Nincs szükség több ezres ajándékokra.
Mikor én 9-10 éves voltam egyik barátom szülinapjára egy doboz csokit és egy focilabdás kulcstartót vittem. Imádta a focit ezért pont focilabda. ^^ Nagyon örült neki. (:
Keressetek valamit, amit szeret az a fiú és azzal kapcsolatban valami kis egyszerű ajándékot + csokit. Szerintem 1 ezresből kijön.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!