Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vihetne szülinapra? 10...

Mit vihetne szülinapra? 10 éves fiúkról van szó.

Figyelt kérdés

Fiamat meghívták szülinapi buliba, de sajnos anyagilag nem állunk jelenleg úgy,hogy több ezres ajándékot vigyen.

Valami jó ötlet kellene,hogy mit vegyünk.Gondoltam csináltatok valami csomagot, édesség, gyerekpezsgő ilyenek.

Vagy ez túl béna?

Teljesen tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretne menni,pedig az első gondolatom az volt,hogy nem mehet mert erre most tényleg nincs pénz:(((((((((

Segítenétek,valami ötlet?

2010. márc. 2. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ó, ne aggódj a drága ajándék miatt! Azt tud meg, hogy van e vmi kedvenc mesefigurája, spiderman, thomas stb. Tescoban és/vagy könyvesboltban 2-300 Ftért vehetsz kifestőt, mesefigurás matricát, ceruzát, tolltartót, mappát, radír, ezeknek mindig nagy sikere van! Vagy euros boltban is 300 alatt kaphatsz vmi jópofaságot! A gyerekek mindig a legértéktelenebb dolognak örülnek! :) Mindjárt írok még "tanmesét"!
2010. márc. 2. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Ígértem, hogy írok pár történetet, amikor a gyerekek szint a csomagolásnak örültek jobban. Párom keresztgyerekei 7 évesek voltak, (ellenkező nemű ikrek) trambulint kaptak közösen, ami a klasszikus barna csomagolóanyaggal volt körbevonva, egy vékony lapos csomag volt, kb 1,5mx1,5ös, én nyomtattam vagy 30 oldalt szinezőből és ezeket ragasztottuk fel csomagolásként. Fél óráig boldog-boldogtalan ugrált majd az összes gyerek hirtelen eltűnt, nagy volt a csend, aztán a folyóson volt az összes, elmélyülten szineztek! :)) Ugyanezt lehet csinálni egy nagyobb dobozzal, amiben el van rejtve több kisebb apróság és halálra kell csomagolnia magát mire megtalálja, lehet pici játék, édesség, radír stb. Vagy 4-500 Ftért vettünk már egy fa lapból kipattintható összeépíthető, dinoszauruszokat, állatokat, autót, repülőt, stb. Másik, aminek mindig nagy sikere van, a hajtogatós könyv volt, szintén filléres dolog, egész este el vannak vele!
2010. márc. 2. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:

sztem csinálj valamilyen csomagot tegyél bele pl.:csokit , chipset , meg valami kisebb szobrot vagy valamit amit a gyerek szeret figurát vagy ilyesmit .

14/f

2010. márc. 2. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
10 évesen thomas?na ne szórakoztass.Szakadok a röhögéstől xD
2010. márc. 2. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló, miért? Én 16/F vok és a Tom & Jerry a kedvencem^^

Amúgy mikor én ilyen idős voltam akkor: Édességek + valami kis figura/szobor/növény (pl:kaktusz) ami maradandó.

2010. márc. 2. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
tom és jerry az 1 dolog thomas meg a másik
2010. márc. 2. 21:18
 7/10 anonim válasza:
Vannak kisebb boltok, ahol tényleg pár száz forintért lehet vmi apróságot venni. 10 ávesen pl. tuti szereti a modelleket, vagy a legot->ami tényleg jó mert egy kisebb doboz max. 600 Ft , és egy darabig bisztos el lesz vele. (ha legot vesztek tanácsos vmi kocsi, v űrhajó félét venni)és persze a csoki!! ^^ veszel még egy tábla csoki a lagohoz, v máshoz, és már van is egy szuper ajándéka! :)
2010. márc. 2. 22:49
 8/10 anonim válasza:
utsó vok, csak kijavítom magam : *évesen *legohoz
2010. márc. 2. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egyeltalán nem kell több ezer forintot rákölteni egy 10 éves ajándékára.Mikor én mentem ennyi időesen,akkor mindig egy Merci-t (a csoki,nem a kocsi :D) és egy plüssfigurás kulcstartót vittem. Ami kb így össszesen 1000-1500 Ft.

14/L

2010. márc. 3. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs szükség több ezres ajándékokra.

Mikor én 9-10 éves voltam egyik barátom szülinapjára egy doboz csokit és egy focilabdás kulcstartót vittem. Imádta a focit ezért pont focilabda. ^^ Nagyon örült neki. (:

Keressetek valamit, amit szeret az a fiú és azzal kapcsolatban valami kis egyszerű ajándékot + csokit. Szerintem 1 ezresből kijön.

13/L

2010. márc. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!