Én imádok olvasni. Csak sajnos nincs sok időm. Inkább az iskolában szünetben, de akkor meg odajön a sok hülye osztálytársam, h most komolyan olvasok?? Mintha valami betegség lenne. Viszont ha pl hétvégén vagy nyáron van időm, két nap alatt kiolvasok egy 600 oldalas könyvet. 15/l
2010. márc. 1. 20:43
12/23 anonim válasza:
Annyira hogy a kőszivü ember fiait bedobtam a tábortűzbe =)
2010. márc. 3. 16:40
13/23 anonim válasza:
Na, azt én is utáltam, pedig szeretek olvasni. Sőt, igazság szerint a kötelezőket szinte kivétel nélkül utáltam.
2010. márc. 3. 20:07
14/23 anonim válasza:
Én a saját könyvemet szeretem olvasni 13L
2010. márc. 4. 21:06
15/23 anonim válasza:
Én nem szerettem olvasni egészen nulladikos koromig.
Akkor viszont bekerültem egy olyan társaságba( egy elég elit gimibe)ahol nagyon sokat beszélgettünk könyvekről.Meguntam, hogy nagyon kevésszer tudok hozzászólni, ezért elkezdtem olvasni, és rájöttem, hogy ez jó:)
előtte viszont csak kötelezőket olvastam, ezért utáltam..
Szóval szerintem a környezet is sokat számít
2010. márc. 5. 13:53
16/23 anonim válasza:
Én 2009 nyarán kezdtem el igazábol a könyvek felé hangolódni. Az alkonyat indított meg az utamon(Nemvagyokazanyáladzó.), azóta már annyi könyvet elolvastam.Szerintem nem ciki olvasni, de az osztályom kb 3/4-e cikinek/uncsinak tartja.Dehát én szeretek.. Bár néha nincs időm, mert sokat kell tanulni igy 7ikben. 12/L :)
2010. márc. 5. 19:31
17/23 anonim válasza:
Hello!
Én egy 18 éves lány vagyok és nagyon szerettek olvasni.
A kötelező olvasmányok 80%-val úgy vagyok,h nem akarok leülni és elolvasni,de szerencsére majnem mindig pozítivan csalódtam.A baráti társaságom,(6közelebbi barátom van) fele is ímád olvasni, az egyik csak romantikus könyveket,a másik bármiről,a 3. aki olvas azt olvassa ami épp meg tetszik.Bár a legjobban a twiglight könyvek tetszettek neki.Én Salvatore könyveit szerettem a legjobban ,de szinte bármit elolvassok.Remélem segítetettem.
2010. márc. 7. 12:39
18/23 anonim válasza:
én utálok 14/f
2010. márc. 7. 16:05
19/23 anonim válasza:
Én imádok! De sajnos egyre kevesebb idő jut rá a tanulás miatt... :(
14/L
2010. márc. 7. 20:09
20/23 anonim válasza:
OFF: Azért az érdekes, hogy az ide írók között még nem volt fiú (vagy nem jelölte) rajtam kívül (F/20 voltam). Tényleg ennyire drasztikus különbség van a hobbiból olvasó fiúk és lányok száma között? O_o
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!