Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek a 14...

Szülők! Ti megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy a nyárra ombrét festessen a hajába?

Figyelt kérdés

Természetesen henna festékkel, hogy ne károsodjon annyira a hajvég, na meg fodrásznál persze, hogy esztétikailag is jól mutasson :)

Én vagyok a lány amúgy, és nagyon szívesen kipróbálnám milyen egy kicsit feldobni a hajamat, de nem tudom, anyukám mit szólna hozzá. Láttok valami akadályt, miért ne engedné meg?

2015. jún. 12. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem számít gáznak, csak a rossz ombre. Olyan fodrászhoz kell menni aki szépen meg tudja csinálni.

Ez persze hogy gáz, sőt mi több ronda:

[link]

Mintha vonalzóval választották volna el. Brr De mondom nem zugfodrásszal kell csináltatni.

2015. jún. 13. 16:35
 12/15 anonim válasza:
szerintem nincs semmi gond azzal ha ombré hajat szeretnél..nekem is 14 évesen engedték meg előszőr..most jelenleg kék hajam van,és nem roncsolódott :) 15L
2015. jún. 21. 15:19
 13/15 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok, az egyik osztálytársamnak be van festve a haja ombréra és nekem is nagyon megtetszett. Sokat kértem anyukámat és végül megengedte, hogy kivilágosíthassam a hajam végét. Mióta megengedte már nem is akarom annyira, picit megijedtem tőle. Még nincs befestve, de lehet,hogy majd még ombre lesz ezen anyáron.
2015. jún. 22. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is 14 évesen változtattam először a hajamon... a semmilyen barna hajamból hollófeketét csináltunk a szilveszteri házibuliban,mert a szüleim megtiltották, hogy befessem... szóval szilveszter estéjén két pohár boroskóla között befestettük a hajam feketére. Éjfél után kb fél órával értem jött apukám, hazavitt kocsival. 4 nappal később anyukám megáll mellettem, néz, néz.. és rádöbbent hogy fekete a hajam. 10 percig csak dühösködött, aztán megnyugodott. Apukámnak kb két hétbe telt amíg észrevette. Azóta egymásnak festjük a haját anyukámmal, már 7 éve :D

Ha te is ilyen kis lázadó vagy és ombrét akarsz, akkor hajrá, nem fogják levágni a fejedet érte, az ombre meg pont olyan, hogy szinte nem is látszik... suli meg szüleid nem fognak érte megbüntetni.

2015. jún. 24. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Kèrlek szèpen ne festesd be a hajad. Nekem is állandóan festve volt eddíg, legalàbb egy èvbe 2szer. Az utcànkban van egy iskola . Munkàba menet szoktam làtni a fiatal, 12- 13 èves lànyokat, mindíg a óhajukat figyelem. És sokszor el kap az irigysèg a hajukat làtva. Hogy mièrt? Mert gyögyörű szép hosszú, fényes, dús , egèszsdèges a hajuk. Szinte az összes lànynak , teljessen ki vagyok akad a sokszor. Az is igaz hogy ilyen idős en még sokkal szebb, jobb àllapotú a haj, és az idő elöre haladtàval romlik az àllapota. Màr 25,30 èvesen sen lesz olyan mint tinikènt. A másik pedig amièrt olyan szèp a hajuk, hogy soha nem volt mèg festve.Szóval azt gondolom hogy most szép hajad van,és lehet hogy már pár év múlva nem lesz ilyen. Kérlek ne tedd, ràèrsz majd akkor festetni ha lesznek màr ősz hajszàlaid. Sok időbe telt nekem mire ràjöttem, hogy a termèszetes hajnàl nincs szebb.
2015. jún. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!