Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire "gáz" ha még szeretek...

Mennyire "gáz" ha még szeretek barbizni?

Figyelt kérdés

Lassan 15 éves vagyok és még szeretek barbizni, autózni, állatkertet épiteni stb. Más lányok buliznak, pasiznak én még szeretnék gyerek lenni. 3 év és felnőtt leszek hamar el fog telni ez a pár év

Mennyire ciki szerintetek?

2015. jún. 12. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Megint csak két végletet emlegettek. Attól hogy valaki 15 évesen nem babázik, még nem lesz rögtön szajha, akin átmegy a fél város. A pasizás is sokmindent jelenthet. Az hogy mindenkivel összefeküdjön valaki, az természetesen nem ok 15 évesen, de mondjuk idősebbként sem. Az viszont, hogy egy 15 éves lanynak már van barátja, akivel beszélgetnek, sétálnak, vagy neadjisten csókolóznak, az teljesen rendben van, sőt természetesek is az ilyen igények már ennyi idősen. Szóval kedves kérdező: ne változz meg mások miatt, csináld amihez kedved van, de azért tudd, hogy a legtöbb korodbelit már nem érdekli az ilyesmi, és nem is kell, hogy érdekelje őket. Aki azt írja, hogy 15 évesen az a normális, higy valaki még barbie-zik, vagy hogy ilyennek kéne lennie minden 15 évesnek, az nek tudom hogy látott-e már kamaszt, de megsúgom nektek hogy nem reális elvárás egy 15 évestől hogy egész nap babázni akarjon és ne érdekeljék a bulik és az ellenkező nem. Persze én is azt gondolom, hogy mindezt mértékkel kell tenni, de NEM, nem az a dolga egy 15 évesnek hogy babázzon. Ha valaki azt akar, akkor természetesen csinálhatja, de azért nem kell rögtön leszólni mindenki mást.
2015. jún. 13. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
A kortársaid biztosan gáznak tartanák, főleg az a részük, amelyik minden hétvégén megy k*rválkodni valamelyik szórakozóhelyre (Rio, Play etc., etc.) én viszont úgy gondolom, hogy egyáltalán nem gáz! Egyrészt az ilyen dolgokba ne másra hallgass, hanem magadra! Ha neked jól esik ilyeneket játszani, akkor játssz nyugodtan, én is 12,5 éves koromig még játszottam matchboxokkal és vannak ismerőseim akik még ennél is tovább! És én úgy érzem, hogy azt se lehet mondani ránk, feltétlen, hogy később érő típusok vagyunk, mert nekem pl. a gondolkodásmódom az mindig meghaladta az átlag kortársakét. Itt van rögtön egy ellenpélda: ennek ellenére már 6, 7 évesen tökre érdekelt a földrajz, a gazdaság, vágtam kívülről vagy 100 országnak a fővárosát. Szóval nem függ össze feltétlen. Akkor fejezd be amikor már nem fog jól esni, te magad úgy érzed, hogy ez már nem köt le. Én nekem olyan 12,5 évesen volt ez, most már nem játszok olyan szívesen ilyeneket, szerintem akkor fogok újra a szőnyegen mászni, matchboxokkal a kezemben, ha lesz egy fiam :). Másrészt meg miért ne játszhatna egy kamasz? Ilyen alapon az is gyerekes ha a gépen játszol valamit, főleg ha olyat ami nem 18-as karikás, hanem mondjuk valami öltöztetős játék vagy hasonlók... ugyanaz csak virtuálisan. Most téged ezek a "nagy lányok" szerint kislányos dolgok dolgok nem baj ha lekötnek, 12-13 évesen szerintem tök normális, főleg úgy, hogy még nem vagy 15 se.
2015. jún. 13. 11:59
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem furcsa.

Egy dolog babákat gyűjtögetni meg öltöztetgetni, és más dolog babázni. Előbbiben szerintem nincs semmi kivetnivaló, utóbbi viszont szerintem már nem kellene, hogy érdekeljen egy 15 éves lányt...

2015. jún. 13. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Ma 11:26-os vagyok

Nagyon szépen köszönöm a lepontozást. Egy szóval sem mondtam, hogy a kérdezőnek ne szabadna azt csinálni amit akar, ha babázni akar, akkor babázzon. De azt mondani, hogy minden 15 évesnek ilyennek kéne lennie, az nagyon erős túlzás, és ezt a lepontozók is tudják, csak valamiért nem hajlandók elfogadni. Utálni valakit, mert 15 évesen már nem akar babázni legalább akkora hülyeség, mint utáni valakit, amiért szeret babázni. Szerintem semmi baj nincs a kérdezővel, de engem ennyi idősen már nem a babázás, vagy kisautózás (fiú vagyok) érdekelt és nem érzem, hogy emiatt egy züllött kamasz lettem volna. A legnagyobb problémám az ilyen "Te vagy a normális, a többiek a hülyék" kommentekkel, hogy valóban elhiteti a kérdezővel, hogy ő jobb a töbhieknél, mert szeret babázni. Ez nincs így. Se nem jobb, se nem rosszabb nem lesz ettől, más az érdeklődése, és az érettségi szintje, mint a többségnek. Ez nem baj, de nem is pozitívum, és nem is kell elhitetni a kérdezővel hogy az.

2015. jún. 13. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, engem is lepontoztak, pedig én pont azt mondtam, hogy szerintem semmi gáz nincs vele :D... Hagyd rájuk, itt élik ki magukat (húúú már látom, ez is egy 0%-os válasz lesz :D).

Javítanék mert a válaszom végét kicsit összecsaptam és értelmetlen lett:

"Most téged ezek a "nagy lányok" szerint kislányos dolgok lekötnek, na bumm... oké, tényleg nem így azonosítunk be általában egy 15 vagy mondjuk 20 éves lányt, hogy szabadidejében barbizik, de ez 12-13 éves korban, szerintem tök normális, még szerintem, főleg úgy, hogy még nem vagy 15 se, ez nem nagy dolog, hogy amúgy úgy szégyelleni kéne. De még ha 30 évesen is szeretnéd, szerintem ez nem egy olyan dolog amit szégyellened kéne, hanem akkor is csak fura lenne inkább, hogy még ennyire szereted és leköt. De egyelőre még azt se mondom, hogy fura, mert még nem vagy abba a korba.

2015. jún. 13. 21:18
 16/18 Gyémántlány ***** válasza:
91%

Szerintem meg ne foglalkozz azzal, mi gáz és mi nem. Ha szereted, csináld, a te dolgod, hogyan töltöd ki a szabadidődet. Hát végül is azért "szabad" nem?

Mindenkiben meg lehetne találni a különcséget, mindenkit lehetne furának titulálni. Így volt ez mindig is, így is lesz. Mostanában terjedt csak el, hogy különlegesnek lenni rossz dolog (amit én nem is értek) ezért próbál mindenki ugyanolyan lenni, mint a többiek. Nem hiszem, hogy a fiatalok azért piálnak és drogoznak tizenévesen, mert annyira ezt akarják csinálni. Félnek a kirekesztéstől, attól, hogy egyedül maradnak.

Azt hiszem, ha mindenki megpróbálná egy kicsit is önmagát adni egy pillanatra, a világ teljesen más irányba kezdene változni. Úgyhogy te, kedves kérdező, nyugodtan maradj önmagad, nyugodtan játssz, ameddig jólesik. Ha ez "gáz" akkor az, ne érdekeljen. Néha gáznak lenni jó dolog, ha közben boldog vagy :)

2015. jún. 13. 21:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak fura és hülye hobbijai, ha mindemellett normális vagy, és teljesíted a dolgodat, nem gáz.
2015. jún. 16. 14:13
 18/18 anonim válasza:

Szia ^^ lehet hogy a kerdesed mar aktualitasat vesztette de... én 16 éves vagyok és én is nagyon szeretem nézegetni a régi játékaim és néha játszol is velük... akár az unokahugommal akár egyedül... engem sem vonzanak a bulik meg az ivás és büszke vagyok magamra és azokra a lányokra akik nagyobb örömüket lelik a játékokban mint az orrba szájba kefèlésben... élvezd ki hogy gyerek vagy még és hidd el boldogabb felnőtt és szülő leszel később... Csodálatos érzés, hogy még léteznek ilyen lányok és nem vagyok egyedül..

Élvezd ki a lehetőségeid és használd is ki őket..

M./16/L

2017. aug. 8. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!