Szeretek kiöltözni suliba szerntetek ez baj?
Figyelt kérdés
szeretek magassarkút felvenni csini nadrágokat, fesőket, sálakat, kiegészíitőket. egyetemista vagyok. de sokan emiatt nem kedvelnek2014. szept. 20. 16:49
1/12 A kérdező kommentje:
és nem virítt a dolgaimon a márka felira de észrevenni hogy nem a kínain vásárolok
2014. szept. 20. 16:50
2/12 anonim válasza:
Amit leírtál abból teljesen rendben vagy. Persze a valóságban lehet, hogy mást nyilatkoznék, de ebből én teljesen normálisnak tartom.
3/12 anonim válasza:
Biztos, hogy egyetemista vagy?
4/12 anonim válasza:
Én kétlem, hogy azért nem kedvelnek, mert ízlésesen és változatosan öltözködsz. Nem vagy kicsit túl kihívó? Gondolkozz el, nincs-e valami gond a viselkedéseddel...
5/12 A kérdező kommentje:
picit távolság tartó vagyok új emberekkel. nehezen nyitok.
2014. szept. 20. 17:47
6/12 anonim válasza:
Miért lenne gond? A gond az, hogy nem illeszkedsz be így és ezért nincsenek barátaid. Ha nem alkalmazkodsz az átlaghoz, nem is nagyon lesznek. De el kell dönteni, mi a fontosabb.
7/12 A kérdező kommentje:
nem tudok gyorsan barátkozni ez nem a stílusom miatt van
2014. szept. 20. 19:08
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy egyetemistánál ez nem baj. Szerintem nincsen ezzel semmi baj. Ha fiatalabb lennél, gimnazista vagy ált. sulis mert olyat is ismerek, aki már annyi idősen így öltözik, akkor nyilván mást mondanék, de szerintem neked jól állhatnak. Esetleg az lehet a baj, hogy néha túl elegáns vagy mert suliba tényleg nem szokás kiöltözni nagyon, de gondolom fel tudod mérni, hogy mi való oda és mi nem. Esetleg próbálj meg egy kicsit visszafogottabban öltözni, de amúgy szerintem nincs veled semmi baj.
9/12 anonim válasza:
Én is kiöltözök minden nap :D
10/12 A kérdező kommentje:
persze azért nem úgy öltözök ki mint egy buliba csak szeretek csinossan járni.
2014. szept. 20. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!