Keresztelőn az anyuka milyen ruhát szokott viselni? Mennyire kell kiöltözni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 23:17
1/7 anonim válasza:
Szép kosztüm, vagy egyberuha. Eléggé.Mintha esküvőre mennél.
2/7 anonim válasza:
Szép ruhát illik viselni.Nekem szerencsém volt,mert van egy nyári ruhám,amit csak alkalomra hordtam és sikerült benyomni magam +12 kiló.Most,hogy hűvösebb van egy szép pulcsi,vagy egy kabát még nadrághoz is jól mutat.
3/7 anonim válasza:
Nekünk tegnap volt. Én elegánsra vettem a figurát, de semmi extra, mert nem volt időm vásárolni. Almazöld ing, fekete rövid ujjú pulcsi rá, fekete nadrág, magas sarkú cipő. Ékszerekkel földobtam egy kicsit. Amúgy anyukával a kutya nem foglalkozik :)
4/7 anonim válasza:
Illik kiöltözni. Rajtam alkalmi ruha volt, nem feltűnő, inkább szolíd, de szép. A párom öltönyt, a keresztanya (tesóm) alkalmi kosztümöt viselt.
5/7 anonim válasza:
Rajtam fekete nadrág, magassarkú cipő, és egy elegáns felső volt.
6/7 anonim válasza:
Szia!Rajtam fehér felső és fekete nadrág volt.Azért nem kell nagyestélyi...
7/7 anonim válasza:
Nagyestélyi tényleg nem kell, de illik kiöltözni.
Rajtam lila kosztüm volt, alatta fehér blúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!