Kit szeretek és miért van ez?
Én szerintem nyilvánvaló, hogy azzal az emberrel kell legyél, aki nem csak kívülről, hanem belülről is szeret.
Két tojás között is van különbség.
Ezt Neked kell tudnod, mi nem ismerjük a fiúkat.
Próbáld meg reggel, tiszta fejjel eldönteni ilyen "fej vagy írás"-os módszerrel. Kitalálod, hogy az érme "fej" oldala XY, az "írás" oldala PQ, feldobod a pénzérmét és ahogy leesik a földre meglátod, hogy fej vagy írás. És ha dobás közben kicsit reménykedsz, hogy valamelyikőjüknek, akkor máris látszik, hogy ki áll hozzád közelebb. Ez ugyanúgy igaz arra a részére is, hogyha például PQ ("írás") fele van felül az érmének és kicsit jobban szeretted volna, ha a másik oldala van felül (XY, "fej"), akkor is látod, hogy kihez vonzódsz jobban.
Gondold végig, hogy kinek mik (a srácok közül) a jó és rossz tulajdonságai, kiben mit szeretsz/mit nem...stb. Végül összeáll 2 lista és amelyik szimpatikusabb lesz a végén ilyen tulajdonságok, stb alapján, úgy is lehet dönteni.
Bár szerintem ezeket (főleg az 1-t) jobb lenne ha a végső esetben használnád. :)
Gondolkozz rajta, hogy hosszú távon mi lenne a legjobb.
Remélem segítettem, sok sikert. Kívánom, hogy a lehető legjobban dönts.
A fiúbarátodtól teljesen függetlenül dobd ki azt a görényt, aki megcsalt. Az, hogy részeg volt nem indok! Ha részegen halálra gázolsz valakit az utcán akkor az már nem baj?! A részegség semmire sem mentség! Sőt, egy hülye barom amiért nem tudja a saját határait és a tudattalanig lerészegül. Vagy ha pedig nem volt tudattalan, akkor pedig pontosan tudta mit csinált. Szóval legyen eszed!
A fiúbarátoddal pedig nem tudhatod, mi lesz. Szerintem hagyj egy kis időt magadnak, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Ha szereted, akkor az idővel csak erősödni fog.
Pár hét, 1-2 hónap alatt semmi nem fog veszni, te viszont kicsit magadra találsz.
Ne kövesd el azt a hibát, mint annyi nő, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik és azt sem tudja a végén ő mit is akar, mik az igényei, elvárásai egy pasi felé.
És ha a fiúbarátod "nyomul", akkor csak állítsd le, hogy ezzel nem fog megszerezni, hanem csak elriasztani. Ismerkedni, közelebb kerülni egymáshoz úgy is tudtok, hogy "nem vagytok még együtt". A "szeretlek"-et meg egyébként se kényszerítse ki belőled, durva is lenne ha egyik héten az egyik pasinak, a másik héten meg a másik pasinak tudnád mondani.
Próbálj a megérzéseidre hallgatni és szerintem a tehetetlenséged most épp azt mutatja, hogy idő kell neked eldönteni, mit is akarsz.
Ha megcsalt a barátod, ha nem, a válasz egyértelmű.
Ha (még most is) annyira szeretnéd a barátod, akkor nem jött volna a képbe a második pasi.
Ezért szerintem jobban jársz a legjobb fiú baráttal. De a legjobb az lenne, ha dobnád a pasid, majd adnál magadnak egy kis időt egyedül, hogy tisztán láss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!