Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Otthon hagynátok a 14 éves...

Otthon hagynátok a 14 éves lányotokat 3 napra?

Figyelt kérdés
Ebből egészen biztosan egy éjszaka barátnőmnél aludnék és a másik nap is valószínűleg egy másik barátnőmnél. Anyáék pedig le akarják ide hívni a kb 150 km-re lakó nagypapámat, merthogy az milyen, hogy a szüleim itthon hagynak és én másnál alszok. Mondták ezt a szüleim. -.-"
2015. jún. 11. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
engem 12 éves koromtól már egyedül hagytak egy-két éjszakára, bár mi lakásban lakunk. én egy 14 éves lányt már bőven ott mernék hagyni ilyen rövid időre, főleg hogy telefonon bármikor el tudna érni ha nagyon kellek
2015. jún. 12. 14:59
 12/14 anonim válasza:
a lányomat énsem kivéve ha megbeszélem pl a szomszéddel hogy napi 1x menjen át megnézni mi van
2015. jún. 12. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze, én 13 éves koromtól egyedül éltem szinte, apát csak pár órára láttam lefekvés előtt, mert annyi munkája volt. Mivel csak ketten éltünk nem tehette meg, hogy nem megy melózni.

Akadt, hogy a balcsira kellett mennie 3-4 napra, akkor is egyedül hagyott (hisz magával nem vihetett). Elmondta, mire figyeljek, plusz szólt az ő és anya testvérének, hogy néha nézzenek rám, és ennyi.

De az egyedül alvós napokat élveztem, pizzáztam még éjfélkor is, filmeztem, írtam a gépen, vagy olvasgattam sokszor 3-ig. Aztán délelőtt aludtam.

2015. jún. 15. 06:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 16. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!