Kamaszok! Jártok valamilyen különórára?
Alsóban hegedültem heti 2x1 órát, szolfézsre jártam heti 1x1,5 órát, gimnasztikáztam heti 1x1 órát és az egyik évben (talán 4.-ben) jártam elsőáldozás előkészítőre heti 1x1 órát.
Felsőben (mikor nyolcosztályos gimnáziumba mentem) először semmilyen különórám nem volt, ment nem tudtam, hogy fog-e romlani a tanulmányi eredményem. Aztán kitűnő lettem 5.-ben, így 6.-ban elkezdtem úszni heti 1x1órában (ez nem tartott sokáig, csak 1 évig jártam). 7.-ben elkezdtem angolra járni hetente 1x1órát és még most is járok. 8.-ban csak angolra jártam. 9.-ben heti ix1,5 órát röplabdáztam, angoloztam heti 1x1 órát, informatika szakkörre jártam heti 1x2 órát, biológia érettségi előkészítőre jártam heti 1x2,5 órát. Most 10.-ben ugyanaz van, mint 9.-ben, csak még járok heti 1x1,5 órát konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!