Ha valami rosszat csinál a 17 éves gyereketek, akkor elveszitek tőle a laptopot, tabletet meg telefont?
Figyelt kérdés
Van 3 gyermekem és a legidősebb 17 évestől nem gyerekes, ha elveszem a cuccait, ha rosszat csinál?2015. máj. 30. 12:07
21/22 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít rossznak, de pl volt már olyan, hogy később értem haza, mint ahogy megbeszéltük, mert elfelejtettem szólni. Vagy nem vasaltam, mert mást csináltam. Esetleg 1-est kaptam (de tudtam, hogy nem baj, mert eddig szín ötös voltam, már nem rontott, így megkaptam ugyanúgy az ösztöndíjat).
De soha nem vettek el tőlem semmit, mert tudták, hogy a saját hibámból tanulok. Maximum megbeszéltük, hogy máskor inkább emígy csináljam, stb. De a tanulmányaimba abszolút nem szólnak bele, mert az én döntéseim.
18L
22/22 anonim válasza:
Nekem világ életemben szart arra anyám, hogy rend van-e a szekrényemben, vagy nincs. Néha megszólta, de ennyi. Érdekes módon, 18 évesen már magamtól megcsináltam, mert jobbnak, kényelmesebbnek, és rendezettebbnek éreztem. Ha anyám így nevelt volna engem, valószínűleg sose raknék rendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!