Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 14 éves...

Ti elengednétek a 14 éves fiatokat Hollywood Undead koncertre? Kb.9-kor van vége.

Figyelt kérdés
megbízható gyerek, máskor már volt koncerten, de most bizonytalan vagyok. Semmit sem tudok erről az együttesről. Vagyis keveset.

2015. máj. 27. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ami miatt inkább tartanék, az az Asking Alexandria, ami szintén fellép, nem tudni melyikük lesz előbb. Ide inkább tartoznak, hogy is mondjam, durvább fanok.

Az őszi HU koncerten az első sorban álltam és egy beállt gyökéren kívül, aki furakodott előre, nem volt problémám (lány vagyok). A BP park viszont nagyobb helyszín, többen is lesznek, azaz több olyan, aki berúgni megy oda.

Ennek ellenére elengedném a gyereket, úgyis valószínűleg hozzácsapódik valakikhez. Ha meg pogóznak, arrébb áll. Az biztos, hogy a HU fanjai többnyire lányok, a fiúk meg inkább a rap irányában vannak tehát ahogy az előttem szóló írta, nem kemény rockerek. Az askingosok viszont azok.

Megpróbáltam mindkét oldalt leírni, remélem segítettem.

2015. máj. 31. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Már most mondom hogy a Budapest Parkba a korhatárt nagyon szigorúan veszik,aki tizenévesnek néz ki attól egyből el szokták ki a személyit,és oda van írva az oldal szabályzatába hogy 18 év alatt kizárólag SZÜLŐVEL lehet bejutni,na már most a koncert maga 16 karikás lesz szóval ilyenkor nem érvényes a 18-as korhatár de a fiad így is fiatal és kb 80% esélye van hogy személyit fognak kérni tőle mert voltam már ott és akkor mindenkitől kértek személyit,nehéz volt besurranni,és nem kell félni HU koncerten nem lesz pogo,viszont az AA-n valószínű ,de az lesz később 9 után
2015. jún. 15. 16:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Nem ment el, de végül már ő is belátta,hogy úgysem jutna be 14 évesen, szülő nélkül.

2015. jún. 18. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Most egyáltalán nem néztek kort,a 14 éves kis tini pic.s.ák csak úgy özönlöttek,egyébként nagyon jó volt a koncert és normális emberek voltak ott,de lesz még ideje koncertre menni a fiadnak
2015. jún. 19. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!