Ti elengednétek a 14 éves fiatokat Hollywood Undead koncertre? Kb.9-kor van vége.
Ami miatt inkább tartanék, az az Asking Alexandria, ami szintén fellép, nem tudni melyikük lesz előbb. Ide inkább tartoznak, hogy is mondjam, durvább fanok.
Az őszi HU koncerten az első sorban álltam és egy beállt gyökéren kívül, aki furakodott előre, nem volt problémám (lány vagyok). A BP park viszont nagyobb helyszín, többen is lesznek, azaz több olyan, aki berúgni megy oda.
Ennek ellenére elengedném a gyereket, úgyis valószínűleg hozzácsapódik valakikhez. Ha meg pogóznak, arrébb áll. Az biztos, hogy a HU fanjai többnyire lányok, a fiúk meg inkább a rap irányában vannak tehát ahogy az előttem szóló írta, nem kemény rockerek. Az askingosok viszont azok.
Megpróbáltam mindkét oldalt leírni, remélem segítettem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem ment el, de végül már ő is belátta,hogy úgysem jutna be 14 évesen, szülő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!