Túlzás, ha egy 16-17 éves lány külföldre jár vásárolni? Ezért elkényeztetettnek gondolnátok?
Én lennék a lány...
Ha szeretnétek, kifejtem, hogy miért fogalmazódott meg bennem ez a feltevés, de most nem akartam ide kisregényt írni.
19-es, avass már be minket is légyszi, hogy hol lehet tescos áron a legjobb márkákat megvenni, mert mindenki csak dobálózik ezzel, hogy de olcsó minden, ugyanakkor senki sem tudja konkrétan megmondani, hol.
Tényleg szeretném tudni, adj egy linket légyszi. Lehet, hogy én vagyok a béna, de Bécsben sem látom ezt a nagy olcsóságot.
ha megteheti járjon. Maximum ne arra legyen büszka. Bár bagoly mondja verébnek, mert én mindenkinek elmondom, hogy a farmerom az usa-ból van, és itthon nem lehet kapni, de mindig hozzáteszem, hogy sokkal olcsóbb volt mintha itthon vettem volna meg (ehhez hasonlót)
tehát a nagy menőzés igazóból spórolás
ez igaz cipőre is
itthon minden nagyon drága
utolsó cipőt pl. németországból vettem 15k-ért, itthon meg 26k
21-es konkrétan az ebayen szoktam vásárolni, vagy az amazon.co.uk-n
és konkrétan olcsóbb mint itthon, nem beszélek a levegőbe
menjetek el egyszer egy cipőboltba mondjuk Münchenben, nem csak 2 féle szin van meg 3 méret
neten meg aztán tényleg van választék
és miért vásároljak Mo-n, amikor USA-ból, Angliából is itt van egy hét alatt, futár hozza, nem lopja el a posta
Mi ezzel a probléma? Itt mindenkinek karó van a seggében?
Teljesen mindegy, hogy Budapesten laksz vagy nem, meg hogy Váci utca így meg úgy, Bécsben másféle ruhát lehet kapni. Ez egy tény, nem sznobság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!