Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy anyám ne...

Mit tegyek, hogy anyám ne kémkedjen ilyen betegesen a barátom után? 16 L

Figyelt kérdés
Amióta udja, hogy hogy hivják, mert elmondtam neki, egyfolytában róla kérdezősködik, elég személyes (családi) dolgokat, mint pl. hogy hol dolgozik az anyja, ki az apja stb. Ez még nem akkora baj. Az a baj, hogy másotól is kérdezőskődik, olyasmikről, hogy hogy tanul, a szüleiről (kik ők, mi a helyzet velük stb), és a barátai után is elkezdett nyomozni. Ez engem nagyon zavar, mert attól félek, hogy el fogja rontani az életemet. "Titokban" járunk, ami az jelenti nálunk, hogy a nagyon közeli közös barátaink tudnak a kapcsolatunkról, meg a szüleink. Nem szeretnénk ha mások tudnának rólunk, mivel rengeteg enber szét akar minket választani. Félek, hogy anyám kérdezősködéseiből ki fog derülni ez. Még a személyazonosságiát is látta, de hogy hogy, azt még én sem tudom

2015. máj. 23. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Miért államtitok a barátod kiléte? Miért nem mutatod be?

Mi ez a szar szöveg, hogy mások szét akarnak választani titeket? Ez az életed, nem brazil szappanopera, ideje észhez térni. Aki szeret, mindenkivel szemben vállal. Aki csak titokban dug, az nem szeretet. Anyádnak gyanús, hogy ilyesmibe kényszerítenek érzelmi zsarolással. Nem csodálom. Nekems em tetszene.

2015. máj. 23. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Azért "kémkedik" utánad, mert az édesanyád, és félt téged.

Bár tudom, mivel én is voltam ennyi idős, ez a válasz a leghihetetlenebb egy fiatal lány számára. :)

Mutasd be neki, ismerje meg.

2015. máj. 23. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
elgondolkodtató mi lehet a baj a barátoddal. Valami miatt titkolni kell ezt a kapcsolatot, és valamiért zavar hogy édesanyád kérdezősködik. Miért aggódhatnak ennyire? Az jutott eszembe hirtelen hogy nagyon rossz híre van , balhés volt, sokkal idősebb, esetleg nagyon más családi hátterű mint te ami az emberek többségének sajnos igenis számít. Van valami ilyesmi a háttérben? 16/L
2015. máj. 23. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Édesanyád ennyire unatkozik, nekem csak ez a logikus.

Én azt vettem észre, hogy ha a szülőnek dolga van azzal foglalkozik, ha nincs akkor a gyerekkel.

Mond meg neki, hogy ha nem fejezi be soha többé nem mondod el egyik barátod nevét sem.

2015. máj. 24. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetes kíváncsiság. Az embert érdekli, kivel tölti az idejét a gyereke, kihez vonzódik, milyen az az ember. Az érett viselkedés ilyenkor nem az, hogy "beteges kémkedésnek" veszed anyád reakcióját, hanem esetleg te magad meséled el neki ezeket a dolgokat (amikben semmi intim, titkos dolog nincs, konkrétan ezekkel az információkkal indít az ember, amikor először beszél a párjáról a szüleinek). Ha tőled tudná meg, ki ő és milyen, milyen a családja, akkor nem kérdezősködne máshol - erre gondoltál már?

Ne zárd ki anyádat az életedből, mert pár év múlva nagyon bánni fogod, hogy egyáltalán nem lesz rád kíváncsi. Inkább ülj le vele beszélgetni, mesélj neki a barátodról, és mondd el neki őszintén azt is, hogy ezt a kapcsolatot nem akarjátok nagy dobra verni, bizonyos okokból.

2015. máj. 24. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ezek a "hol dolgozik az anyja-apja", meg hasonló kérdések nekem nem tűnnek beteges kémkedésnek, de mindegy.
2015. máj. 24. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Ulj le vele es mond el neki amit leirtal. Hogy titokban vagytok egyutt es hogy ez teged zavar meg art a kapcsolatodnak a baratoddal. Ha erdekli valami teged kerdezzen vagy a fiut. Pont.

Komunikacio! Mindenre megoldas

18/L

2015. máj. 25. 02:20
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem is hülyeség titkolni. ki akarna szétválasztani? valami ex vagy féltékeny barátok?

én úgy gondolom, hogy amikor egy erős szereteten/szerelmen alapuló kapcsolatról beszélünk, akkor nem áll fent az az opció hogy bárki külön tudna választani titeket.

jobb lenne bemutatnád otthon és tőle kérdezhetné meg ami érdekli.

de szerintem is normális anyukád reakciója, természetes érdeklődés.. nem tűnik betegesnek

2015. máj. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!