Hány fakultációt vetettek fel 11. -re? Szerintetek mi a maximum, ami felett már nem érdemes többet felvenni?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nálunk nincsen minimum, szerintem négynél többet nem lehet felvenni, de nem hiszem, hogy bárki is akarna. Igazából fogalmam sincs, hogy később mit akarok magammal kezdeni, mindenképpen tovább akarok tanulni egyetemen vagy főiskolán, de nem tudom, hogy milyen irányba ezért fakultációt sem tudok normálisan választani.
én most érettségizem. szerintem bőven elég azt a két tantárgyat felvenni ami felvételi tárgyad lesz.
ha nem mész továbbtanulni, akkor érdemes abból faktra menni amiből gyengébb vagy , hogy azért meglegyen az érettségi. vagy akkor nyelvből. az sosem árt.
Köszönöm!
Felvettem hármat, de az órarend miatt egyet le kellett adnom mert nem lehetett összeegyeztetni, így van egy matekom és egy angolom. Ez így jó mert ezeket szeretem meg szerintem hasznosak is, csak ezek kötelező érettségi tárgyak és egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a választottam, de majd megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!