4, maximum 5 hetes terhes lehetek. Mikor érdemes először elmenni a nőgyógyészhoz, amikor lát is, érez is valamit?
6-8. héten.
A petezsákot látni fogja kicsivel előbb is, de a dokik azt nevezik terhességnek, ami szívhangot produkál...
Én nem bírnám ki a 8. hétig, az biztos, lát, amit lát.:)
Már nyugodtan menjél el!!
Megállapítja hogyan áll az embrió és hogy méhen belül fejldik e vagy nem!!
A szívhangot csak 6 hetesen tudja megmutatni neked!!!
Nagyon gratula a babádhoz!!!
A legszebb időszakon fogsz átmenni!!
Irigyellek!!
Jó értelemben írom!!
Nekünk nem biztos hogy lesz teső ebben a válaságban!!
De majd később nagyon szeretnék!!
Üdv bocsi kicsit elkalandoztam
Egy 8 hós baba boldog anyukája
szia!
Nekem 4+5 hetesen nem látott a doki semmit. Aztán elmentem egy másikhoz 6+1 hetesen, ahol már volt petezsák, de szívhang még nem. Ez mindenkinél más, valakinél már korábban valakinél később, attól függ, hogy mikor volt a peteérésed. Most kedden megyek akkor leszek 8+5 napos és már tuti lesz szívdobogás is :-). Tudom, hogy nagyon nehéz türelmesnek lenni, de ha vársz még egy hetet akkor biztos jó híreket hallasz majd. Én legalábbis a korai vizsgálat miatt, totál beparáztam, hogy a doki nem lát semmit...
Én ugyan ebben a cipőben járok, 4 hetes terhes vagyok. Szerdán este tudtam meg, és úgy gondolom hogy csak a 7. hét körül megyek el orvoshoz.
Én is gratulálok neked, vigyázzatok magatokra!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!