Ti kikérdeznétek a 15 éves lányotoktól a házit?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mikor megtanultam a leckét szeretném ha anya kikérdezne DE nincs kedve hozzá, ő fáradt, ő nem érti, ő most nem ér rá (Facebookozik) stb. Csak az én anyám ilyen? Ti kikérdeznétek?2015. máj. 20. 16:54
1/17 anonim válasza:
Megértést és figyelmet vársz tőle. Ami jogos. Te mennyit adsz ebből vissza? Belegondoltál már abba, hogy miért vágyik kikapcsolódásra, miért akar egyedül, csendben bambulni a monitorra? Kérdezted tőle, hogy hogy érzi magát, miért ilyen "nyomott"? BArátilag, nem szemrehányásból? Tudod, megértem, hogy szeretnéd, ha kikérdezné a házid, és azt is tudom, hogy a tinikor jellegzetessége, hogy a világot magunkból kiindulva szemléljük, de remélem, az igazságérzeted is fejlett, és megérted az ő életét és nehézségeit is. Beszélgess vele barátilag! N31
2/17 anonim válasza:
Nem. Egy 15 éves lány elég önnálló szerintem hogy ne kelljen kikérdezni mint egy alsótagozatost aki még azért segítségre szorul a tanulásban.
3/17 A kérdező kommentje:
Sosem ér rá beszélgetni, nem figyel rám. Inkább a barátnőivel beszélget :(
2015. máj. 20. 16:57
4/17 anonim válasza:
2-es: én ebben nem a kikérdezést látom fő témának. Ez egy jel arra, hogy kapcsolatot szeretne az anyukájával. Azért vágyik szerintem kikérdezésre, mert ez egy lehetséges közös téma, tudat alatt szerintem erről van szó. (első voltam)
5/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem vagyunk a dedóba. Akkor el is felejtem és tanulok egyedül
2015. máj. 20. 16:58
6/17 anonim válasza:
És ha nem sulival kapcsolatos témával keresnéd meg, hanem valami csajos programmal? MOndjuk körömlakkozással, vagy fodrászkodással? Közös mozi esetleg, vagy egy kis kakaózás este egy jó film mellett? Nehéz néha barátkozni, de megéri 15 évesen energiát fektetni bele, mert kamatozni fog a következő években!
7/17 A kérdező kommentje:
Már szinte próbáltam mindent :( Mondtam menjünk el moziba vagy sétálni vagy sütizni, neki nics kedve, a mozi, süti drága. Na a fodrászkodás, az katasztrófa. Most is megcsinálta a hajamat, nagyon rossz lett. Mindig mondja hogy fogjam össze, aztán így-úgy kéne befesteni (hajszínező), viszont ő meg nem engedi hogy a haját megcsináljam. Aztán jön az hogy ne csodálkozzak ha kiközösítenek, ne csodálkozzak hogy nincs barátnőm (de van csak messze lakik) stb.. A körömfestés jó ötlet mire kifestem anya 5 perc múlva lerágná :(
2015. máj. 20. 17:05
8/17 anonim válasza:
Ne félj, ha fiúkkal kapcsolatos témában kérdezed, rögtön figyelni fog... :-)
9/17 A kérdező kommentje:
Az biztos :) De még legalább 1 évig nem lehet barátom, bár nem jöttem rá miért életkorhoz köti miért nem érettséghet. Ja meg mikor beszélek egy fiúval pl. családi napon, ki ő, milyen tanuló, kik a szülei stb. Mint egy kihallgatás
2015. máj. 20. 17:10
10/17 anonim válasza:
én a mai napig szeretem megosztani vele a tanulnivalót,bár már 28 vagyok.tapasztaltam,hogy nem volt kedve hozzá,hát hangosan mondtam magamnak.sztm beszélj vele,hogy ez neked fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!