15 éves fiamnak mennyi lenne reális amit egy hónapban telefonálhat a mobilján, forintra gondolok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 10:40
1/13 anonim válasza:
hát, ez leginkább az anyagi helyzetetektől és a percdíjaitól függ. nagyon könnyű nagyon hamar lebeszélni a kártyát, szerintem együtt kéne megállapodnotok egy limitben, esetleg abban, hogyha azt túllépi, akkor a zsebpénzéből spórolja össze.
2/13 anonim válasza:
Nálunk régen csak zsebpénz volt nem volt külön telefonálós pénz.
Ez valóban anyagi lét függő, de igenis kell kis korlátozás, mert egy 15 évest még jócskán nevelni kell.
Az a jó ebben az esetben, ha feltöltőkártyás, akkor lehet havi legkisebb összeggel pl.
A suliban meg tudja beszélni amit akar , ha találkozik a barátaival azokkal is tud beszélni, ha szerelmes akkor az drágább kicsit, de ha korlátozod, akkor megtanulja, hogy még ezt is be kell osztani.
3/13 anonim válasza:
Szerintme gondolj minimális összegre, és próbáld ránevelni. A mai világban már msn-en is beszélhet a haverjaival, fogadjunk, hogy ott ül naponta 2-3 órát a gép előtt, és beszél a haverjaival. Plusz napközben is találkoznak. Kérdezem én, akkor miért kell még telefonálni, és hosszasan cseverészni... ( most a hugom ugrott be aki szintén 15 és képes másfél órán keresztül telefonálni, hasonló körülmények között. ) A mobil telefon szerintem arra van, hogy ha késik valahonnan az illető akkor tudjon szólni, vagy ha segitség kell neki, akkor felhivhasson valakit. Ezek a telefonálások 2-3 percet vesznek igénybe. Én 17 vagyok, fél évente töltik fel a telefonomat, akkor tesznek rá 5000 forintot, ami bőven elég.
4/13 anonim válasza:
ez függ anyagi helyzettől is...
5/13 anonim válasza:
Tesóm 18 éves, már kb. két éve anyám bevezette azt (egy horribilis telefonszámla után), hogy az otthoniról nincs mobilra telefonálgatás, viszont havi 3000-rel feltölti, azt ossza be. Ha nagyon muszáj, be is tudja osztani. Amíg nem dolgoztam, nekem is töltötte, persze amíg suliba jártam.
6/13 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok,nekem előfitéses a telóm.1 hónapban kb 3-3500 Ftot beszélhetek róla.De persze mindez attól függ,hogy mennyire telefonálgatós a srác.Állapotjadok meg és ha túllépi a határt,akkor vagy ő spórolja össze vagy mondjon le valamiről,pl gépezésről mondjuk 1 vagy két hétre stb.Egy idő után megtanulja,én is megtanultam :D
7/13 anonim válasza:
én 16 vagyok a havi 8-9 elmegy
8/13 anonim válasza:
én 15 vok, iPhone -om van, havi 9ezret fizet anyám havidíjra, amiben van 200 perc, és erre én még szoktam kb 3-4 ezret telózni, a rekordom 30 volt :D
9/13 anonim válasza:
szerintem egy havi 20at csengess neki :)
Nem ám, de bevált módszer hogy ha 1500 at mondasz akkor max háromszorosa lesz, nem ér meglepi:)
10/13 anonim válasza:
Én 18 vagyok, kb kéthavonta kapok 2500at a telómra. Először kevésnek hangzik, de sztem egy 15 évesnek meg főleg nem szabadna sokkal többet adni. Van msn, skype, meg ilyen családbarát csomagok, úgyh be lehet osztani ennyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!