Kamaszok, leírnátok a napirendeteket?
Mikor keltek? Hánytól hányig vagytok suliba? Iskola után mit csináltok? Mikor tanultok? Mikor vacsoráztok? Mikor mentek fürdeni, aludni?
Nekem a napirendem szőrnyű ezért szeretném kialakítani és kíváncsi vagyok másnál hogy van
14/L. 7.osztályos vagyok
6 órakor anya bejön, felkapcsolja a villanyt. Fél hétig eszem ágában sincs fölkelni, utána gyors pisiszünet, felöltözök, megfésülködök, reggelizek, fogat mosok, rakok kaját. 7 óra körül elindulok, negyed 8-tól órák vannak. 1 és 4 óra között érek haza, attól függ, hány órám van. Gyorsan kajálok valamit, gépezek kicsit, aztán tanulok. Ennek időtartama nagyon változó. Nagyon gyorsan tanulok, ált. már az órán megjegyzem az anyag nagy részét, így itthon csak át kell nézni, ez fél óra alatt röhögve megvan. Viszont ha sok az írásbeli, vagy bioszból írunk, amit nehezen fogad be az agyam, akkor órákig szenvedek. Ezután olvasok, tesóval, szülőkkel beszélgetek. Olyan fél 7- és 7 óra között szoktam vacsorázni, utána megint olvasok (:D), valamikor elmegyek fürdeni, fogat mosni, fél 10-10 óra fele pedig lefekszem aludni.
16/L, 10.-es gimis
6:12-6:18: ébredés
6:20-6:37: ébredezés kávé társaságában
6:37-6:52: fürdőszobai dolgok
6:52-7:15: készülődés
7:17 körül elindulok a suliba, 7:51 körül érek be általában
általában 14:50-kor van vége az utolsó órámnak, utána ebéd a suliban, esetleg még ott maradok egy kicsit beszélgetni, ilyesmi
16:30 körül érek haza, utána tanulok, ameddig kell vagy van erőm
18:30: vacsora, utána netezek általában
20:30 és 21:00 között elmegyek fürdeni
22:00-23:00: elalvás, a gyógyszerem miatt hamar kidőlök mostanában
A hétvégém mindig más, de általában 9 körül ébredek.
16/L
7-kor kelek
7:30-ig zuhanyzok, borotválkozok, öltözök
8-ra beérek a suliba
3-ig vagy 4-ig vagyok
miután hazamentem a gép előtt ülök, tanulnom nem kell, elég ha figyelek a suliban
7-kor zuhanyzok
vacsi 9-10
lefekvés 1-2 körül
18/f
6:00-6:15 - Ébredezek
6:15 - Valamelyik szülőm bejön a szobámba, és kirángat az ágyból
6:15-7:00 - Reggeli készülődés (mosdás, fogmosás, öltözés, pakolás, stb.)
7:00-7:20 - Út a suliig (általában anyu elvisz kocsival, de van, hogy busszal megyek)
7:20-7:40/8:15 (naptól függ) - Üresjárat a suliban (olvasok, barátokkal beszélgetek)
7:40/8:15-14:10/15:00 (megint naptól függ) - Tanítás
14:10/15:00-14:50/15:40 (mint fentebb) - Út haza
Innentől kezdve a délutánom naponként változik. Hétfőn, szerdán és pénteken edzésre megyek (táncolok). Ez 16:00-19:00-ig tart. Kb. 19:30-ra otthon vagyok, akkor tanulok, pihizek. Kedden spanyol órára járok 17:00 és 18:30 között. Előtte tanulok, utána pedig olvasok vagy ilyesmi. A csütörtököm szabad, ilyenkor nem megyek egyből haza suli után, hanem vagy a barátnőimmel, vagy a barátommal megyek valahova. 19:00-re kell hazaérnem, mert még tanulnom is kell. És innentől minden napom ugyanúgy folytatódik.
21:00-21:30 - Fürdök
21:30 - Lefekszem (általában még nem alszom, hanem netezek a telefonomról, vagy olvasok.)
22:00-23:00 (változó) - Elalszom
Nagyjából így néz ki egy napom. :) 16/l
4.30: Kelés
4.30-6.40: kaja, öltözés, smink, haj
6.40-7.45: Út a suliba, buszon néha átnézem az anyagot.
7.45-15.05: Suli
A dálutánom pedig nagyon egybemosódik. Kaja, kockulás a gép előtt, olvasás, estefele edzés. Ha másnap írunk valami fonto dogát, akkor a tanulást is beiktatom. Ja, és ha meccsnap van (már nincs, mert MEGNYERTÜK A BAJNOKSÁGOOOOOOOT!!! ♥♥ :D), akkor meccsnézés. :D
17/L
Reggel 05:45-kor kelek.
Gyorsan eszek valamit, aztán mosakodás,öltözködés, bepakolok a táskámba, csomagolok magamnak kaját
És kb 06:45re vagy 7-re készen vagyok.
Mivel több idő kell a tesóimnak ezért ilyen kor még van egy kb negyed órám arra hogy gyorsan átnézzem azt amiből dogát írunk.
Aztán kb 7:30 körül beérünk a suliba és hát elég változó hogy meddig maradok ott.
Egy részt azért mert van hogy délután még órám van illetve azért is mert a kisebb tesómat haza viszik ezért nincs mindig kedvem buszozni:)
De 4-kor már kb mindig otthon vagyok.
Lepakolok, bekapok valamit és gyorsan megírom a leckémet mert szeretek rohadt gyorsan kész lenni vele. Utánna elég felületesen megtanulom azt amiből dogát írunk késöbb és inkább arra öszpontosítok amiből másnap írunk. Mivel zenét is tanulok ezért arra is szánok egy kis időt hogy gyakoroljak. Utánna segítek egí kicsit anyának a házimunkában (mosogatás, porszívózás,rend rakás valamelyik heiségbenstb) utánna 8 körül vacsi, fürdés és lefekvés kb 9-fél 10körül viszont az ágyban énmég olyan 1-2 órát szeretek zenét hallgatni úgyhogy elég későn alszom el:)
The End:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!