Egyedül hagynátok egy 15 éves lányt 7 napra?
Én lennék a lány. Arról lenne szó, hogy nyáron Horvátországba mennénk kirándulni, én viszont nem szívesen mennék, mivel:
1. nagyon meleg helyre megyünk, én viszont nem bírom a meleget, teljesen kimerít és egész nap csak aludnék
2. fürdeni se tudnék, mert ha túl sokat vagyok napon a bőröm viszketni kezd, bevörösödik.
Tehát ha elmennék akkor is csak a szálláson aludnék. Szerintem ez pénzkidobás lenne, viszont apukám nem szívesen hagyna egyedül. Szerintem megbízható vagyok, eddig még soha nem adtam okot neki arra, hogy kételkedjen bennem + szerintem 7 nap nem sok idő, nem halnék éhen vagy valami... Mit gondoltok erről?
Szóval szerinted mindegy, hogy 1 km-re vagy több százra?
Nem érdemes érvelni neked, meggyőzted magad és sokakat, hogy érett vagy és teljesen természetes, hogy egy hétig a szüleid nélküled nyaralnak. Hát nem az.
Nekem, mint egy ekkora lány anyjának ez eszembe sem jutna. Holott az én lányomnak sem volt még barátja, nem fiúzik, most kezdi érdekelni egy fiú, ami nem kölcsönös...
"mikor hazaérek már mindneki alszik"
Ezt hogy érted?
1.Még mindig azt mondom, hogy talán közösen kéne megbeszélni, hova mentek nyaralni
2. Igazat adok az előttem szóló, hölgynek aki nem hagyna egyedül egy hétre. Én is max 2-3 napra engednélek és felhívnálak párszor.
3. Naív vagy még, de legyen szerencséd, hogy a fiú barátaid tényleg barátként tekinteken rád...bár ez több dologtól is függ.
20/L---> nem vagyok nálad sokkal idősebb, de hidd el az az 5 év iszonyatsokat számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!