Egyedül hagynátok egy 15 éves lányt 7 napra?
Én lennék a lány. Arról lenne szó, hogy nyáron Horvátországba mennénk kirándulni, én viszont nem szívesen mennék, mivel:
1. nagyon meleg helyre megyünk, én viszont nem bírom a meleget, teljesen kimerít és egész nap csak aludnék
2. fürdeni se tudnék, mert ha túl sokat vagyok napon a bőröm viszketni kezd, bevörösödik.
Tehát ha elmennék akkor is csak a szálláson aludnék. Szerintem ez pénzkidobás lenne, viszont apukám nem szívesen hagyna egyedül. Szerintem megbízható vagyok, eddig még soha nem adtam okot neki arra, hogy kételkedjen bennem + szerintem 7 nap nem sok idő, nem halnék éhen vagy valami... Mit gondoltok erről?
Azt hiszem, én itt mernélek hagyni a nagymama felügyeletére 7 napra! Abból is látszik hogy megbízható vagy, hogy amit ide leírtál, komoly, és értelmes dolog! De ha ezen felül még szerelmes lennél, és ezt ők sejtik, már érthetőbb lenne a dolog!
De azt is meg lehet beszélni!Noha gyerek vagy, "nem vagy már gyerek"! :-)
Kedves szülők!
Nyugodtan itt kell hagyni nagymamánál! :-)
Simán, hagynék neki kaját a fagyasztóban, meg a hűtőben felvágottakat, stb, meg pénzt ha pizzát rendelne, aztán kész.
Engem otthonhagytak így simán, legjobb napjai voltak az évnek, én voltam a ház ura, ehettem filmezés közben, felrakhattam a lábam az asztalra, fennmaradhattam sokáig, és egyéb botrányos dolgokat csinálhattam :D Bár hozzám hét közepén egyszer beküldték mamámat, hogy a növényeket locsolja meg, mert én azokat nem tudnám életben tartani :D (kutyákat-macskákat gondoztam, de a növényekkel nem bírok :/ )
Meg persze naponta telefonáltunk pár percet, hogy minden rendben.
Nyilván ha úgy ismerném a gyerekem, hogy hajlamos házfelgyújtós-falösszehányós bulit szervezni, akkor nem hagynám egyedül, de ha értelmes, akkor simán. Esetleg megadnám neki egy felnőtt ismerős telefonszámát aki a közelben lakik, ha bármi történne, mit tudom én rádől egy fa a kerítésre, (most mondtam valamit, bármi váratlant ide lehet képzelni) akkor legyen kit riasztania hogy jöjjön és segítsen.
Ha van olyan ember a közelben, akit baj esetén értesíthet (nem nagyszülő, inkább nagybácsi, unokatesó, vagy normális szomszéd), akkor igen.
Bár, bevallom, nem szívesen tenném, de én is sokat voltam otthon 13 éves koromtól. A hétvégék kivételével állandóan, mert anya már nem élt, apa pedig 7-19-ig (vagy még tovább is) dolgozott.
Persze, soha nem rendeztem bulit, max. a barátnőmet hívtam át, de akkor is duma-pizza-film. Szilveszterkor sem forgattuk fel a házat, így apa 100%-san megbízott bennem, és hagyott egyedül.
Annak én nem látnám értelmét, hogy lecibáljunk a tengerhez, és egy hétig benn kuksolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!