Ti már hazudtatok tanárnak?
Figyelt kérdés
És ha igen mi miatt,vagy mit szeretettek volna megúszni ?2015. máj. 3. 14:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, aki nem. "Milyen doga? Az keddre lett ígérve." "Nem is adott fel házit..." "Azért késtem, mert a metró eltévedt és japánban kötöttünk ki." Stb.
2/8 anonim válasza:
Hát valószínűleg már jó párszor, de hasonló kaliberűeket, mint amiket első írt.
A kedvencem az "azért késtem, mert autóval jöttem, és le volt zárva a sorompó, mert jött egy (teher)vonat"
3/8 anonim válasza:
Csak olyan szinten, hogy "nincs házi", "igen, tanultam", "megcsináltam, csak otthon hagytam", meg a tesitanárnak beadom néha, hogy nagyon rosszul vagyok, így nem kell tesiznem.
4/8 anonim válasza:
Meg az hogy azért nem voltam pénteken földrajzon, mert azt hittem elmarad :D
5/8 anonim válasza:
Szerintem már mindenki hazudott a tanárainak, legalább egyszer. Én konkrétan arra emlékszem, amikor leettem a osztály-karácsonyfáról a mézeskalácsot és a cukor karikákat. Mikor másnap kérdezték, váltig állítottam, hogy nem én voltam. Persze biztos tudták, hogy én tettem, de kitartottam az"igazam" mellett.
6/8 anonim válasza:
Nagyot nem, csak "kesz a hazim de otthon maradt, holnap bemutatom" "tanárnő ez nem volt már foladva/nem mára volt/csak szorgalmi volt" "tanárnő nem tudok tesizni görcsöl a hasam" "csütörtökre beszéltük meg a dogát" jellegű dolgokat
8/8 anonim válasza:
Egyszer elhúztuk a civilizációt (szódoga lett volna) azzal h félünk az angelás gyerekrablókról! Egyébként már sokszor hazudtam! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!