Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezek közül mit engednétek meg...

Ezek közül mit engednétek meg egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

-nyáron néhány tincs befestése színes, kimosható festékkel

-fül kifúrás (fülbevalóhoz)

-scene frizura (nem színes!)

-színes körömlakk nyáron, átlátszó suliidőben

-henna festés (valami szép, kicsi minta)

2015. ápr. 30. 10:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én is engednék mindent. Nekem nem gáz a frizura sem, ha meg elkezd tönkremenni a haja, majd másképp hordja.
2015. ápr. 30. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:
ebből nekem minden meg volt engedve 13 évesen (scene frizurát nem akartam soha, de 6-7 éves korom óta nem szóltak bele milyen hajam legyen) 16/L
2015. ápr. 30. 21:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Engedném mindet.
2015. máj. 1. 01:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Én engedném mindet, de a hajadat kiröhögném. :D

18L

2015. máj. 1. 13:22
 25/26 anonim ***** válasza:

A haj gáz, de nem árt vele senkinek, mehet felőlem :D Bár tupírozás nélkül jó, úgy sima tépett haj, olyanom nekem is volt ennyi idősen, az nem néz ki ilyen extrémnek.

Bár kicsit ellentmondás, a "nem színes" haj és a hajszínező :DD

A fülbevalót meg nem értem, miért ne engedné bárki? Nekem előbb volt fülbevalóm mint hogy megtanultam járni 1 éves korom körül :D

21/L

2015. máj. 2. 00:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér mindegyik. 13 évesen én is kb így hordtam a hajam, engem minden egyes nap konkrétan pofánröhögtek a szüleim, beszólogattak miatta, de nem tiltották. 17L
2015. máj. 2. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!