Ezek közül mit engednétek meg egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
-nyáron néhány tincs befestése színes, kimosható festékkel
-fül kifúrás (fülbevalóhoz)
-scene frizura (nem színes!)
-színes körömlakk nyáron, átlátszó suliidőben
-henna festés (valami szép, kicsi minta)
2015. ápr. 30. 10:30
21/26 anonim válasza:
Én is engednék mindent. Nekem nem gáz a frizura sem, ha meg elkezd tönkremenni a haja, majd másképp hordja.
22/26 anonim válasza:
ebből nekem minden meg volt engedve 13 évesen (scene frizurát nem akartam soha, de 6-7 éves korom óta nem szóltak bele milyen hajam legyen) 16/L
24/26 anonim válasza:
Én engedném mindet, de a hajadat kiröhögném. :D
18L
25/26 anonim válasza:
A haj gáz, de nem árt vele senkinek, mehet felőlem :D Bár tupírozás nélkül jó, úgy sima tépett haj, olyanom nekem is volt ennyi idősen, az nem néz ki ilyen extrémnek.
Bár kicsit ellentmondás, a "nem színes" haj és a hajszínező :DD
A fülbevalót meg nem értem, miért ne engedné bárki? Nekem előbb volt fülbevalóm mint hogy megtanultam járni 1 éves korom körül :D
21/L
26/26 anonim válasza:
Szerintem belefér mindegyik. 13 évesen én is kb így hordtam a hajam, engem minden egyes nap konkrétan pofánröhögtek a szüleim, beszólogattak miatta, de nem tiltották. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!