Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezek közül mit engednétek meg...

Ezek közül mit engednétek meg egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

-nyáron néhány tincs befestése színes, kimosható festékkel

-fül kifúrás (fülbevalóhoz)

-scene frizura (nem színes!)

-színes körömlakk nyáron, átlátszó suliidőben

-henna festés (valami szép, kicsi minta)

2015. ápr. 30. 10:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 30. 11:15
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

Jajjj, ne mááár! :D ez komoly? Ilyen hajat akarsz? :DDDD Tőlem lehetne, ha az én lányom lennél, inkább ezzel lázadj, mint mással, de tényleg nevetséges. :DDDD

Ez nem szebb és nőiesebb szerinted? [link]

2015. ápr. 30. 11:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Fúj xD. Ez hogy néz ki? Nekem nem tetszik.
2015. ápr. 30. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az a haj, amit szeretnél
2015. ápr. 30. 11:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Ez nem lázadás. Csupán elálló, nagy füleim vannak és ez legalább eltakarja akkor is, ha copfba rakom. Ráadásul nekem ez a frizura tetszik a legjobban, azok közül, amiket eddig valaha láttam. Mindenkinek más az ízlése :).
2015. ápr. 30. 11:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es válaszoló által belinkelt kép nekem is jobban tetszik, de én 35 éves vagyok, a kérdező meg 13! Könyörgöm, ne legyünk maradiak, változnak az idők.

Kedves kérdező, ebben a fajta frizurában vannak nagyon extrém és szolid változatok is. Ha anyukád megengedi, akkor csak egy jó fodrász kell, aki tudja mi áll jól az arcodhoz, milyen minőségű a hajad, hogy jól álljon az a frizura neked.

A szolidabb változatok aranyosak szerintem.

2015. ápr. 30. 12:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ez egy állandóan tupírozott és lakkozott haj, amit utána nehéz kifésülni, hosszú távon tönkreteheti a hajad, és akkor meg le kell vágni rövidre, amit gondolom nem szeretnél. Ezért a helyedben én csak alkalmakra hordanék ilyen frizurát, a hétköznapokon nem vagy csak kicsit tupíroznám, és nagyon jó minőségű nem ragadós hajlakkot választanék, és néha hagynám pihentetni a hajam.
2015. ápr. 30. 12:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen hajlakkoznák, tupíroznám. Meg lehet oldani beszárítással is :).
2015. ápr. 30. 13:59
 19/26 anonim ***** válasza:
szimpi vagy :)) szerintem minden bele fér... nekem 3 gyerkőcöm van, kivi leszek mit fognak tiniként kitalálni :DDD
2015. ápr. 30. 17:46
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
hát..ezek közül mindet megengedném nyáron, csak nem érteném miért csúfítja el magát egy ilyen frizurával. 18/l
2015. ápr. 30. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!