Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 16 éves fiúnak nem gáz...

Egy 16 éves fiúnak nem gáz szandálban menni suliba? (Persze zokni nélkül, természetesen).

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Igenis vannak jó, menő szandálok. Vedd fel nyugodtan!

39/N.

2015. ápr. 24. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Ez a 72%-os valami antiláb-fetesiszta lehet, kezelendő szandál komplexussal, elég jó pszichiáterek vannak már...

Csak tudnám minek kürtöli a baromságait, az emberek 99%-a sz.rik rá, ki mibe öltözködik.

2015. ápr. 25. 04:58
 13/16 könyvsorozatzene05 ***** válasza:
25%
De, az. MINDEN esetben. A szandál gáz.
2015. ápr. 25. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
könyvsorozatzene05, te is gáz vagy...minden esetben.
2015. ápr. 25. 15:32
 15/16 Celtix ***** válasza:

10 eves kor felett tenyleg gaz a szandal :)

En mondjuk papucsot hordok nyaron (meg is jartam, mert nem vettem eszre, hogy egy mm vastag a talpa es harom napig egy jo kis kavicsos helyen maszkaltam benne :)

Egyebkent meg abban mesz, amiben akarsz. En nem huzok szandalt, mert sztem hulyen nez ki, de ettol meg nem nezegetem, hogy mas laban mi van. A 6 eves lanyomnak meg teljesen jol all a szandal.

F/45

2015. ápr. 26. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem meg ápolt lábon egyáltalán nem gáz a szandál, ha összhangban van az illető öltözetével. pl sportos holmihoz sportszandál/túraszandál... a mi giminkben sok fiú hordta így kánikulában, senki nem tartotta cikinek. az már gáz, ha mondjuk fehér zokni+papás bőrszandál hozzá valami inggel vagy futópólóval - láttam már ilyet, na az ciki volt. Meg ha ocsmány ápolatlan lábra húz szandált, az is.

De alapjáraton nem az, és amúgyis az emerek nagy többsége magasról tesz rá, hogy a másik mit hord - a maradék véleményére meg nem kell adni :9

2015. jún. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!