Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Anyám utál 15/L

Mit tegyek? Anyám utál 15/L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok együtt vagyok egy 19 éves fiúval. Ezt a zenesuliba tudják. Mivel volt bemutatónk így bárki elmondhatta anyámnak. Ma kihívott a konyhába mérgesen, azonnal kaptam egy pofont-aztánt többet-és elkezdte mondani hogy mit képzelek magamról, .ibanc ill. .urva vagyok, miért sz.xelek 15 évesesen. Pedig csak 7 napja járunk, pár csók volt még. Nem mehetek sehova sulin kívűl (szerintem legalább 1 évig ahogy ismerem anyámat), a zenesuliból ki akar iratni (nem hiszem hogy megteszi de lehet mégis). Telefont elvette, nem beszélgethetek Vele.

Egy kicsit megértem hogy tényleg nem mondtam el és haragszik. Majdnem 5 év különbség van köztünk (2 hónap múlva lesz 20 de 16-17 évesnek néz ki).

Apám is azt mondta elvagyok tiltva tőle, de ő nem adna ekkora büntetést. Máskor őszinte legyek.

Mit tegyek?

Anyám mindig ilyen szigorú volt, de úgy voltam vele csak jót akar

2015. ápr. 22. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
7 napnál nem is kell elmondani senkinek! Az még semmi. Nem értem a szüleidet. (Kicsit talán idős a fiú...)
2015. ápr. 22. 18:59
 2/8 anonim válasza:
57%
Légy vele kicsit bizalmasabb meélj el neki dolgokat h jobban megbizzon benned! Egy idő után megfog békélni h kitartasz a fiu mellet. :) 17/L
2015. ápr. 22. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Nem bírok semmit neki elmondani mert azonnal veszekszik, jobban érdekli a kozmetikus, fodrász mint mi (2 tesóm van).

Azért mondtam el a zenesuliba mert csak ott van magánéletem. Elvisz és haza hoz, ha elmegyek a barátnőmmel a városba megkérdezi kivel megyek, ki lesz ott, oda is elvisz haza hoz, néha követ. Megkértem mindenkit ne mondja el senkinek (a tanároknak titoktartásuk van).

2015. ápr. 22. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem is csodálom, hogy nem akarsz vele bizalmaskodni, ha ezért pofán vert, meg elhordott mindennek.

Ideje feleszmélni, anyád egy primitív, maradi, bunkó.

2015. ápr. 22. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy tanári titoktartás...
2015. ápr. 23. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekünk azt mondták a suliba hogy van. Olyan mint az orvosititoktartás. Ha négyszemközt elmondasz valamit a tanárnak nem szabad elmondani a diákoknak. Nekünk így mondták nem tudom mi igaz
2015. ápr. 23. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Jézusom... nagyon sajnállak. Én a helyedben, amint betölteném a 18-at és lenne pénzem, elköltöznék. "Kedves" anyukádnak talán leesne, hogy mit tett..
2015. ápr. 24. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk hogy telefont visszadta és azt mondta járhatok Vele de ne kérjek tőle semmit. Például ruhát akkor vesz amikor ő akar, nem fogja megkérdezni mit szeretnék enni, oda megyek ahova ő mondja és ne halljon nemet stb. A zsebpénzt 18 éves koromig elfelejthetem. A zene az életem már lassan 4 éve és tehetségesnek mondhatom magam tehát szerintem vinni fogom valamire. A húgom a mindene ő a legjobb, legokosabb, legtökéletesebb. Amióta megszületett mi le vagyun sz@rva öcsémmel.
2015. ápr. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!