Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az anyám utál mit tegyek?

Az anyám utál mit tegyek?

Figyelt kérdés

elsőnek is belátom én is hibás vagyok

de probalok jobb lenni de anyam utal mindig övültöz velünk le marházot le hülyézet még le is k*rvázot minket mindig szid hogy semmibe se segituk de ha barmit is csinalunk az ugy nem jo neki sohaHat ez hosszu sztori es nem hiszem h szeretnem felhozni szoval nem lenyeg csak egy szamomra nem letezo ember (apum külföldön van ) néha megkérdezem hogy hol van a tesom ő azt mondha honan tudjam meg mindig csúnyán beszél és nekunk mondja hogy be beszéljünk csunyán uncsim mivel a szomszedba lakik ezert sürűn át jön és már kezdem úgy érezni hogy őt jobban szereti kifizeto neki a kabat felét és vett neki 2 db fonalat valamint horgoló tűt és varr neki ruhat segit neki kötni mert ő azt szereti csinálni én viszont nem szeretek de most meg mar regebben is kertem hogy segitsen egy körsálat csinalni de nekem nem segit kertem hogy nekem is varjon ruhat vizyen el könyvet venni de semmi és tesvéreim is mindig csúfulnak meg leégetnek anyamal együtt tesom mar mondta neki hogy megátkoz minket és elmondta hogy mit gondol és elverte néha a kis tesómat is úgy veri hogy én és a bátyám állitotuk le hogy már eleget kapott

meg 13 évesen minek sminkelem magam anyira kezdjük ott hogy nekem is van karikám és bőrhibám ezekre használok korrektort és púdert meg szempilla spirált szoktam hasznalini mert szöke haju vagyok es a olyan mintha szempillam nem lenne enyit szeretem volna leírni ha még valami eszembe hut akkor le írom a barátnőm szoktt vigasztalni

2015. jan. 23. 20:49
 1/3 anonim válasza:
Talán felhívhatnád apukádat segítségért, meg a tesóiddal leültethetnétek anyukátokat beszélni. De csak kedvesen, hogy ne akadjon ki. Az unokatesód fiú? Bár a leírás alapján nem gondolnám. Jobban teljesít a suliban? Vagy lehet valamiben jobb , ami neki fontos lett volna hogy te is az legyél. Ez anyukáddal kell megbeszélned.
2015. jan. 23. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:

uncsim lány és ő szeret kötni meg horgolni én meg nem szeretek de neha akad hoza kedvem de akkor nekem nem segit csak az uncsimnak

egyebkent nem reg születtet neki kistesoja es vopt vele egy kis gond mer beteg volt de mar jol van es elege kihasznalta ot mert minden tanarnak elmondta es igy kapott kemiabol is jobb jegyet

2015. jan. 24. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Utálni biztos, hogy nem utál, de a leírtak alapján (bár az ő álláspontját nem ismerjük) lehet, hogy valami komolyabb gondja, problémája van,esetleg depresszió. Mindenképpen mesélj erről az apukádnak, mondd el, hogy aggódsz az anyukád miatt, kérj segítséget, tanácsot tőle. Az iskolában nincs esetleg egy pszichológus, aki segíthetne még nektek?
2015. jan. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!