Szülők, ti mennyire betegen engeditek suliba a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Azok véleménye is érdekel persze akik most járnak iskolába.
Mennyit hiányoznak?
2015. ápr. 21. 15:34
11/13 anonim válasza:
Én szinte mindig megyek, volt hogy én mondtam anyunak, nem akarok itthon maradni mert jól érzem magam (egy órával azelőtt hánytam) Évente egy-két napot hiányzok összesen, csak akkor, ha nem bírok felkelni az ágyból. (15/l)
12/13 anonim válasza:
Akármit mondok anyámnak, el kell mennem suliba. Akár félholtan is. NAgyon ritkán veszi észre, de csak akkor, ha nagyon durván beteg vagyok. Akkor igazol 1 napot.
13/13 anonim válasza:
Nekem ha meg vagyok fázva vagy torokgyulladásom van menni kell. Ha lázas vagyok nem. A hányás hasmenés egyenlő otthonmaradás. Régen sokat voltam beteg de én inkább addig megyek míg tudok mint hogy "anyaa nem akarok suliba menniii"
U.I: tavaly volt 3 nap amikor azért jöttem haza mert az egyik lány bántott. Idegileg kicsinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!