Mi lehet annak az oka, hogy a 16 éves fiam enyire szeret a kertben dolgozni?
Az igazság az, hogy a gyerek korának egy kis részét a nagyszüleinél töltötte és ott mindíg befogták munkára. Engem is így neveltek, de ha nekem ennyi idősen kikelett mennem a kertbe akkor már minden bajom volt. Ma is haza jött az iskolából, megebédelt és utána röktön szónélkül ment ki kapálni és ásni. A szomszédok már azt hiszik, hogy kényszerítjük őt a munkára, mert nekik nagyon furcsa az, hogy egy 16 éves gyerek ilyen lelkesen dolgozik. Már 10 éves korában volt, hogy felásott egy délután 20 négyzetmétert.
Meg is lennék én vele tökéletesen elégedve, csak az a baj, hogy nagyon rosszul tanul.
Egyébként megkérdeztem tőle, hogy miért szereti ezt anyira csinálni, csak anyitt mondott rá, hogy nem akarja, hogy elfüvesedjen.
Szülők mi erről a véleményetek?
nincs ezzel semmi gond.. menjen mezőgazdasági suliba, vagy mehetne dolgozni is, pl: ha faluban laktok akkor dolgozhatna öregebbeknél akik már nem bírják a munkát..
a szorgos munkás mindig jól jön :)
Budapesten.
Ha beballagsz egy pláza játéktermébe magad is meggyőződhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!