Vennétek úgy ágyat a gyereketeknek, hogy a párjára is gondoltok?
Elérkezett a lányom és a párja kapcsolatuk új állomására.
1,5 éve vannak együtt. Minden szabályt betartanak.
Ha mi azt mondjuk, hogy nem aludhat ott a lányunk vagy a fiú szülei szabnak határt valaminek, akkor betartják.
Viszont egyikünk se szól bele a magánéletükbe (értsd: szexuális élet).
A lányom nyáron tölti a 16. életévét, a fiú 18 éves.
A lányom őszinte, így mindenben kikéri a véleményem és a tanácsom. Én pedig segítek neki ott, ahol tudok (pl. fogamzásgátló íratásában). A fiú eléggé türelmes, nagyon szerelmes. Tenyerén hordozza a lányom, egy igazi lovag.
Apjának már mondtam, hogy kellene venni egy normális ágyat a lányunknak, mert mostanság van, hogy hétvégén itt alszik nálunk a párja. Az ágya meg nem több személyre lett kitalálva és eléggé kényelmetlen lehet két embernek rajta feküdni/aludni.
Igazából ez lenne a lányunk egyik elő születésnapi ajándéka.
Kérdés, hogy ti elhívnátok a párját az ágy kiválasztásához vagy csak a lányotokat vinnétek?
Kényelem szempontjából (mármint, hogy mennyire férnek el) kérdezem.
Nem.
Akármit választ a lányod, az a barátjának is meg fog felelni.
Mennek is, és nem a véleményed ellenzése miatt, hanem mert a HASZNOS válaszol közé azok tartoznak akik a kérdező kérdésére adnak választ.
Te nem ezt tetted, így a válaszod nem bizonyul hasznosnak.
Tudom, nehezen fogják fel itt az embetek, de ezek nem tetszik/nemtetszik gombok, nem a te véleményed szerint kell szavazni.
A hasznosság nem feltétlen azt jelenti, hogy egyetértesz.
Kiscsillag ne legyen már ilyen nehézkes a felfogásod!
Olvasd már el azt a kib..ott kérdést, fogd fel és utána vyere okoskodni! Nem b..meg, nem vennék úgy ágyat, hogy a 16éves csitri pasijára is gondolok, MERT egy 16 éves lány még ne aludjon együtt a pasijával! Hű, de bonyolult összefüggés...
És ilyenek minősítik a válaszokat... Röhej...
Na halo!
Legyel mar olyan szives kedves valaszado (60%-os), hogy a lanyomat (fuggetlen hany eves) ISMERETLENUL es ugy, hogy magat a KAPCSOLATUKAT se ismered ne csitrizd le es tarsai. Mondjak rad en is jelzoket? Szeretned?
Kicsit vegyel vissza a stilusodbol, mert 1) erre nem vagyok kivancsi; 2) elolvastam a te velemenyed is, megsem alltam le miattad/veled problemazni, velemenyed miatt kioktatni.
Ne vedd a lanyomat a szadra, mert semmi jogod hozza!!!
Arra voltam kivancsi, hogy mas szulo/anya elvinne e a lanya PARJAT agyat venni (ezzel ra is gondolva) vagy sem?
Nem arra, hogy engedne-e, hogy egyutt aludjanak-e vagy sem.
Nem te neveled a gyerekeim, hanem en. Es, koszonom, megtudom itelni, hogy mennyire felelossegteljesek vagy epp nem valamihez.
Ismerem a gyerekeim, tudom, hogy mikor kell nemet mondanom valamire es mikor nem.
Te neveld a gyermeked ugy, ahogy szeretned, en nem szolok bele. Te se tedd ezt!
Ha arra lennek kivancsi, hogy mas szulo a 16eves lanyanak engedi-e, 1) parja legyen; 2) ott aludjon nala; 3) parja aludjon itt, akkor igy tettem volna fel a kerdest es erre lettem volna kivancsi.
Mar leirtam a kerdes utan is, hogy betartjak es mindig betartottak a jatekszabalyokat. Tudom, a mai vilagban nehez elhinni, de tudjak, hogy mit tehetnek meg es mit nem.
A lanyom oszinte velem. Nem tiltasban neveltuk!
Ugyhogy kerlek, ha problemad van, akkor azt ne a lanyom lehordasa toltsd ki, hanem fuss harom hazkort.
Nem vinném én sem a fiút.
Egyébként nekem is tetszik a kérdező hozzáállása ehhez a szituációhoz.:)
1) en nem pontozok itt senkit, igy ezzel kar is jonnod
2) a lanyomat meg ne vedd a szadra es ne mondj ra semmilyen jelzot
3) ezt ertsd meg, amit a 2. pontban leirtam. "Ertjuk egymast?!"
4) van velemenyed, irtam mar elobb is, hogy elolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!