Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit tennétek a helyemben...

Most mit tennétek a helyemben ezután?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 8.-os ma elmentem a barátnőmhöz ,hogy majd zenét hallgatunk meg beszélgetünk de amikor bementünk ott állt az apja az ajtóban és elkezdett ordítani a barátnőmmel ,hogy miért nem mosogatott el és felpofozta többször a bnőm már sírt az apja meg verte rugdosta aztán kiment az ajtón azt mondtam a bnőmnek ,hogy most inkább megyek de engem sose vertek meg annyira fura volt meg előttem most nem tudom ,hogy holnap mit tegyek mert fura lesz így vele lenni ne is hozzam fel a dolgot!
2010. febr. 18. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem mondd el a szüleidnek, sajnos egyáltalán nem normális amit az apukája csinált. A barátnődre meg figyelj kicsit jobban, nagy szüksége van a barátságodra, mondd meg neki, ha szüksége van segítségre, szóljon, ha tudsz segítesz, ha szeretné, hogy fel se hozd a témát akkor hallgatsz, és te sem hozod fel, de mondd meg neki, ha beszélni szeretne, akkor te mindig meghallgatod, és számíthat rád. Uramisten szegény kislány.
2010. febr. 18. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanazt írnám, mint az első, úgyhogy azt szorozd meg 2-vel.
2010. febr. 18. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint az első.

Amúgy ilyenkor annyira fel tud menni bennem a pumpa, hogy az nem igaz! Az ilyen "férfi" szánalmas, utolsó korcs és a legkevésbé sem "normális"! Sajnos a törvények még évekig a faterja fennhatósága alá teszik (konkrétan 18 éves korig). Maradj meg neki barátnak, de próbáld meg meggyőzni, hogy ez így nem állapot, és ha ilyen gyakran előfordul, akkor feljelenteni a pasast. Tudom, ez drasztikusan hangzik, meg valószínűleg a barátnőd szégyelli is (relatíve gyakori az ilyen körülmények között élő gyerekeknél, hogy saját magukat okolják a verésekért, nem a szülőt hibáztatják), plusz feltehetőleg fél attól a bunkótól, mint a tűztől (teljesen érthető módon). Másrészről viszont egy életre szóló nyomot és kárt okozhat, ha ilyen körülmények között él felnőtt koráig.

(Magam részéről úgy verném képen azt a parasztot, hogy a fal adja a másikat, de az én vagyok, a magam alapvetőleg nyugodt, de ilyen esetekben kifejezetten lobbanékony természetemmel, meg a hozzád képest más súlycsoportba tartozó testalkatommal. Ez nálad nyilván nem járható, meg nekem se lenne az: semmit nem érnék el vele a pillanatnyi dühöm levezetésén kívül.)

2010. febr. 19. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy beszélj a suliban egy tanárral. Lehet, hogy alkesz a papa, akkor viszont egy kis önkormányzati segítségre lesz szükség, mert hosszú távon tönkreteszi a bnőd életét. Beszél neked erről?
2010. febr. 19. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia én is 13 évs vagyok,ha az én barátnőm lett volna ilyen helyzetben akkor ott maradtam volna vele.Vagyis megkrdeztem volna,hogy maradjak?És megvigasztaltam volna már amennyire lehet ilyen helyzetben vagy csak ugymond odadtam volna a válam.Nem tudom,de ilyen helyzetben én boldog vagyok ha kisirhatom magam valak válán.De ha a barátnőd ilyen helyzeben jobban szeret egedül lenni akor nem szóltam.Szerintem kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e erről veled beszélni?Mert benned megbizhat és tudod,hogy biztos nehéz neki.És ha beszltél vele róla akkor mindenképpen kérdezd meg,hogy az anyukája tud-e erről?Mert ez szerintem beteges dolog az apa részéről és nem is tudom hogy tehet valaki ilyet.Borzalmas.Minden esetre légy melette és segits neki és nevetessetek sokat legalább az az idő legyen boldog a kamasz életében amnnyit veled van ha már otthon verik.De szerintem a tutta nélkül ne beszélj a tanárral,mert lehet,hogy a barátndnek nem esne jól.Majd ird meg,hogy mi történt azóta??
2010. febr. 19. 22:44
 6/9 anonim válasza:
0%
Pasik, hímsoviniszta állatok, nem tudjáj saját magukat sem kontrollálni nem hogy másokat, amugy meg ugyanaz mint az elsőnél.
2010. márc. 9. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Na azért ne általánosítsunk, ha kérhetném! Nem minden férfi ilyen, ahogy az sem igaz, hogy a nők között nincsenek ilyen agresszív állatok (volt szerencsém találkozni egy példánnyal).
2010. márc. 10. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Szegény kislány, ezt senki nemérdemelné meg!

És én is csak azt tudom mondani, amit az első:)

2010. ápr. 25. 17:24
 9/9 anonim válasza:

Ugyanaz, mint az első.

Az iskolákban szokott lenni iskolapszichológus. Ha jófej az ofőd, vele is beszélhetsz. A városokban szokott lenni nevelési tanácsadó, oda is lehet menni, de ezt inkább a szülők szokták megtalálni térkép nélkül, hogy aztán később a gyerek járjon oda. :) egyébként jó hely, én voltam.

2010. jún. 30. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!