A gazdag lányok miért hiszik azt magukról, hogy ők a világ közepe?
Figyelt kérdés
14ées lány vagyok 8.-os nem vagyunk gazdagok egy kis házban lakunk szüleim dolgoznak átlagosan élünk de van egy pár osztálytársam akik teljesen el vannak szállva maguktól.Nagyon gazdagok mindennap új ruha persze a legdivatosabb kocsival jönnek mert hát még se ülnek biciklire mint például én órán a kilakozzák a körmüket a tanár persze nem szól rájuk meg végig beszélik az órát mert apuci biztos bejönne a suliba balhézni rám akármit csinálok rögtön rámszólnak.Miért kivételeznek velük csak azért mert több pénzük van mint másoknak.Lenézően beszélnek mindenkivel ez a négy lány ők legjobb barátnők.Ha hazamennek nincs semmi dolguk én meg mosogathatok mert nekünk nem futja házvezetőnőre de minek ha nekik casak az apjuk dolgozik az anyjuk meg egésznap vásárolgat mindegyik lánynál így van annyira idegesítő nektek mi a véleményetek.2010. febr. 18. 15:35
11/13 Aubrey* válasza:
Belőled egy magabiztos,szeretnivaló,keves nő lesz! ÉS sokkal többre fogod vinni mint a kis szaros pics*k!:)
12/13 anonim válasza:
Az osztályomban én vok a leggazdagabbb de érdekes módon, nem vagyok ilyen...
13/13 anonim válasza:
Én annyira nem értek ezzel egyet. Én is gazdag lány vagyok . Mindig is az voltam de soha egyetlen egyszer sem néztem le másokat és beképzelt se voltam. Sőt az osztálytársaim mindig azt mondogatták hogy "arra is mosolygok akit utálok" és igazuk van. De ahogy mondani szokták " a büszkeséget nem adják pénzért" egy szegény is lehet olyannyira büszke mint egy gazdag. Csak annyi a külömbség hogy az egyiknek van mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!