Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

12 éves kor után miért fekszik le egy lány fűvel fával?

Természetesen nem mindenki, csak vannak ilyenek is.

Most itt olvastam, hogy 14 éves vagyok és terhes.

Kérdem én, hogyan eshetett meg ez? Egyáltalán még miért s.zexelnek ilyen idősen? Readásul felelőtlenül.

Vélemények?

Minden korosztálytól szeretnék válaszokat.

Előre is köszönöm.

2010. febr. 18. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert ilyen korcs a társadalom.Én 27 évesen is azon aggódom,hogy korai a gyerek.Ezt látják a suliban..egymástól a tv-ben mindenhol...
2010. febr. 18. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:

De a szülők azok miért nem tudják megnevelni azt a gyereket?

Akkor talán nem feküdne össze mindenkivel...

Bár nem vagyok szülő nem tudom milyen lehet nevelni egy gyereket, de én akkor is elmagyaráznám ezt neki. főleg ha lányom lenne.

2010. febr. 18. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert a szülő is egy utolsó tuskó.Mert a kicsi lány, ha hisztizik egy sort,már el van engedve mindenhova.Mert olyan rafináltak,hogy nem igaz. Anya átmegyek a XY barátnőmhöz,na hol köt ki ? Hát persze,hogy egy fiúnál/val.

főleg ha a fiú is kb. 15-16 éves. A lány meg azt hiszi, óó ez jó, ez megy a tv-ben, meg itt is gyk-n hányszor lehet olvasni,hogy még egy gyerek szül gyermeket.

Ez mind a szülőtől függ,hogy mikor mit enged meg gyermekének.De vannak természetesen itt is kivételek. Egy lány , ha úgy érzi jól, élje ki magát. De nem mindegy mikor.

2010. febr. 18. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg azon vagyok kiakadva, hogy itt vannak, akik még bíztatják is, "jujj, 14 évesen terhes vagy, ne vetesd el, ez a legszebb dolog, ne hallgass senkire, én is ilyen olyan boldog vagyok..." :O Aztán ha leírom a véleményeme, jön a lepontozás :O Persze, ha megvan a TÉNYLEG BIZTOS csládi háttér, akkor ok, de könyörgöm... Amúgy én is kb 30 éves előtt nem szülnék.
2010. febr. 19. 14:19
 5/7 anonim válasza:

Azért mert azt hiszik, hogy nagyon jó, meg menő a suliban "dicsekedni" vele, hogy ő már nem szűz, meg ő már volt fiúval és a többi... De túl egoisták ahhoz, hogy mások véleményé is meghallgassák, és rájöjjenek, hogy ez egyátalán nem is olyan "ultraszupcsiih" dolog -.-... Aztán mikor jön a baba, bajban vannak, hogy hűű, most tartsam meg, vagy inkább mégse kéne? Mit csináljak, anyu nem is akar hozzám szólni... Csodálkoznak, hogy ezután már senki nem tartja őket olyan nagylánynak inkább csak kis olcsón kapható r*bancnak

14/L

2010. febr. 23. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:

igaza van valamilyen szinten itt mindenkinek kivéve annak aki ténlyeg azt írná erre hogy ne vetesse el, de én úgy gondolom hogy két oka lehet annak hogy egy ilyen idős lány már szexel és egyáltalán ilyen helyzetbe kerül.. az egyik hogy nem jó a családi körülmény ezáltal már mondanám is a másik okot, hogy nincs rá odafigyelve kellően nincs vele olyan kapcsolat kialakulva az anyjával hogy ezt meg tudják beszélni tehát ezek szerintem a főbb problémák ami miatt egy 14 éves lány egyáltalán ilyen helyzetbe került..

egy 14 éves lány anyukája....

2010. febr. 24. 15:12
 7/7 anonim válasza:

17/L szűz vagyok még,és büszke is vagyok rá.

Engem a szüleim úgy neveltek,hogy várjam meg amíg úgy nem érzem hogy megtegyem.Másfél éve van barátom,és már többször beszéltünk róla hogy lefeküdjünk-e,de én még várni szeretnék:)

2010. ápr. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!