Heti 1000 Ft zsebpénz az megfelelő?
Mármint nem túl sok/ nem túl kevés?
13/L
Még nem kérdeztem meg a szüleimet de korábban már egyszer bevezettük ugyanígy csak mindig elfelejtettük, aztán most megint eszembe jutott.
Nekem elég lenne,ruhákat,édességegeket rendelnék japánból :3
Szóval ez optimális, nem? Mit gondoltok,anyukák,többiek akiknek már van zsebpénze? :D
Köszi mindenkinek!!!
Főleg a 16:32-esnek :)
Nem ebayozni szeretnék,csak szeretem az anime,manga cuccokat,mint sok korombeli lány.A legtöbb ilyet külföldről kell rendelni.
Szerintem zsebpénz igenis szükséges...
Nekem általában 500 Ft-ot szoktak adni. Ha nem lenne zsebpénzem nem tudtam volna venni egy szendvicset a büfében, amikor otthon hagytam a reggelim és nem tudtam volna venni egy jegyet, amikor a bérletem hagytam otthon... Szóval aki szerint fölösleges a zsebpénz, azt igazán nem értem. Amúgy én 500 Ft-ot félév alatt szoktam elkölteni :D. Bár most, hogy megtaláltam a kézműves boltot, ez biztos változni fog :D.
12/l
off: A felhasználónevedből, korodból és az animemániából arra következtetek, hogy te vagy "cukimániákuskislány" is, bár mostanában eléggé eltűntél, üdv újra gyakorin :D
on: Egy 13 évesnek elegendő heti 1000 ft, de arra biztos nem lesz elég, hogy Japánból rendelgess.
En havonta kapok 2000 forintot,es sosem keveselltem. Suliba mindig itthonrol viszek valamilyen enni- es innivalot,szoval ezert nem kell fizetnem. Az edzest is a szuleim alljak. A zsebpenzemet altalaban szorakozasra koltom,a maradekot pedig felreteszem(mindig marad).
Nem tudom,hogy alltok anyagilag,illetve a szuleid mit tartanak helyesnek. Nekem nem lenne szuksegem tobb penzre,de ez csak az en velemenyem.
Off: Ennivalot ne rendelj kulfoldrol!! Ki tudja,mi van benne,stb... Egy baratnom pont a Japanbol rendelt csokival jart rosszul.
15/L
00:11-es
Mehettél volna aludni! :D
Nagyon cuki választ adtál ezért muszáj itt szabálytalankodnom és a kérdéssel nem foglalkozva megemlítenem,hogy írtó jó kedvem lett a válaszodtól...
Köszi :)
bakker, tényleg, nekem is már kezdtek hiányozni a kérdéseid :D
komolyan irtam
Én napi 300 Ft-ot szoktam kapni kajára amikor megyek a suliba, ami megmarad belőle azt elteszem és egy idő után össze gyűlik annyi hogy veszek belőle egy csokit, de rendszeres zsebpézt nem szoktam kapni. Csak ünnepekkor, születésnapomon, névnapomon stb kapok ezreseket a rokonoktól, nekem simán elég ez így.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!