Titeket hogyan büntetnek ha rossz jegyet kaptok az iskolába szobafogság, számítógép, tv elvonás, zsebpénz elvonás esetleg verés vagy valahogy máshogyan? 17/L
Emberek hol elunk,te jo eg....
Azert a buntetes,mert rossz jegyet kapott? Nagyon gaz ezert buntetest adni,nemhogy meg verest.
Eletemben nem kaptam a jegyekert buntetest,de masert sem....
Sosem büntettek, mert kijavítottam. Aki nem javítja ki, azt majd az élet bünteti...
(Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy gimnáziumban elég az érettségi tantárgyakból jó jegyeket szerezni, a többiből elég egy 2-3, mivel úgysem fog érdekelni senkit a későbbiekben...
Engem általában nem büntettek meg.
Rögtön elmondtam, hogy rossz jegyet kaptam, és köteleztek rá, hogy tanuljam meg, és jelentkezzek javító felelésre.
Illetve attól függ, mi számít rossz jegynek.
A reál tantárgyakból mindig is nagyon gyenge voltam, matekból a hármasnak már örültem középiskolában.
Ellenben más tárgyakból, amik jól mentek, nem vittem haza rossz jegyet, maximum egy váratlan röpdolgozat miatt.
18/L
Én jó tanuló vagyok, de ha becsúszik egy rosszabb jegy....
4-esért: fél óra ordibálás, mindenféle elekromos kütyütől való megvonás 1 napra
3-ért: ordibálás, mindenféle elekromos kütyütől való megvonás 1 hónapra
2-esért: uhh vagy egy óra cirkusz, 1 hónap kütyümegvonás, 1 hónap szobafogság
1-es: fogalmam sincs, még nem kaptam. Bele se merek gondolni, hogy mit kapnék ezért...
16/l eddig kitűnő, csak 7.-ben volt egy 4-esem...
Engem nem szoktam leszidni, 3-4-5 a jegyeim, a fontosabb tantárgyakből 4 és 5.
Végzős vagyok, látják hogy sokat tanulok az érettségire, ezért hagynak nyugtomra, nem hozzák rám az idegességet azzal hogy büntetnek, és nem is hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!