Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen előnyei vannak egy...

Milyen előnyei vannak egy számítógépnek egy gimnazistánál?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb gimnazistának KELL számítógép (meg internet is), mert sok házifeladatot csak azzal tud elkészíteni.
2014. máj. 29. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak gimnazistának, már általános iskola felső tagozatában is gondok lettek volna, ha nincs. Legalábbis nekem, 2008-ban voltam 8-as.

Érettségiig a mai világban biztos, hogy rettenetes nehéz lenne eljutni számítógép és internet nélkül. Nem lehetetlen, de baromi nehéz. Nehezebb, mint régen, mert akkor minden papír alapú volt és hozzáférhető, ma meg egy csomó dolog csak elektronikusan létezik.

2014. máj. 29. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg házi feladatra rávágja a tanár, hogy "ez nincs benne a tankönyvben, keressetek rá a neten" vagy "csináljatok ebből meg ebből kiselőadást kisötösért".

Emellett, szerintem kell a normális társadalmi élethez. Mi mindent a Facebook csoportunkban beszélünk meg az osztálytársaimmal, ha történik valami, ott tudom meg. Van egy osztálytársam, akinek a szülei azt hiszik, hogy ha eltiltják a géptől, az majd segít neki a tanulásban. A csaj nem tud koncentrálni, annak a módját keresi, hogy derítse ki a jelszót a gépre és verje át a szüleit. A jegyei meg egyre romlanak. Nekem nem szabják meg mennyit gépezek, és megtanultam beosztani az időmet, csak nekem lesz rossz végül.

2014. máj. 30. 15:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Van egy laptopja amit használ és telefonja is amivel tudja használni az internetet. De ő szeretne egy asztalit ( a spórolt pénzéből + az, amivel kipótolom), mert elvileg a laptop szerinte gyenge( szeret játszani, és a laptop arra nem elég, meg már az is megvan úgy 4-5 éve). A jegyei jók, történelemből becsúszott egy évvégi 3-as, de azt nem érdekli, viszont biológia, matematika, fizika trióból dicséretes 5-ös, és szeretne majd e téren tovább tanulni.
2014. máj. 30. 17:32
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
fentiek ismeretében nincs szükség gépre, elég a laptop, meg a tel
2014. máj. 30. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Amit írtak (házi, "googlezd ki", satöbbi) ahhoz tényleg kell. De játszani? Halál fölösleges.
2014. máj. 31. 14:00
 7/14 anonim válasza:
Mennyivel kellene kipótolnod?
2014. máj. 31. 14:48
 8/14 A kérdező kommentje:
10 ezer forintal.
2014. máj. 31. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor játékra szeretne egy pöpec asztali gépet? Annak tényleg semmi előnye a tanulmányai szempontjából, de ha okosan használja, akkor hátránya sem lesz. Viszont ha ezek után csak azon fog lógni, akkor felesleges. Milyet szeretne pontosan? Legalább akkor ne olyat válasszon, amit majd megbán, nézzen utána rendesen.
2014. máj. 31. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Én is gép nélkül érettségiztem, nyelvvizsgáztam le, pedig nem vagyok öreg (23). Elég szomorú, hogy sokan már meg sem próbálják a házit megcsinálni, hanem fórumokon csináltatják meg másokkal. Az olvasmányokat pedig még véletlenül sem olvassák el, elemzik maguktól, hanem azt is a netről ollózzák össze. Szerintem a számítógép sokat árt ilyen szempontból, a végén még írni sem fognak tudni rendesen a gyerekek.
2014. jún. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!