Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen előnyei vannak egy...

Milyen előnyei vannak egy számítógépnek egy gimnazistánál?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 20:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévő hozzászólóval, nekem sem kellett az érettségihez halálgyors számítógép,úgyhogy ha csak ebből a szempontból kell neki, hogy játsszon, akkor hagyd a francba, csak elszarja vele az idejét. Egyébként ha mégis úgy döntesz, hogy "na legyen" akkor keressetek meg egy olyan szakembert aki ismerősötök, és rakjatok össze egy gépet akár használt alkatrészekből is, mert sok az átverés egyesz helyeke, komplett konifgokban pedgi hatalmas az árrés. 22/f informatikus
2014. jún. 3. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos az ember túl sok időt tud teljesen feleslegesen elszúrni számítógépes játékkal. Ismerek embereket, akik teljesen zizzentek lettek ettől (társas kapcsolatokra képesség = nulla). Vegyél neki inkább biciklit vagy görkorit, menjen el táncolni, ...

A régi laptop bőven elég minden értelmes dologra. Informatikusként mondom ...

2014. jún. 4. 15:19
 13/14 anonim válasza:
100%

de nem értem a válaszolókat, hogy miért kell egyből a legrosszabbat feltételezni... amiket a kérdező írt a gyermekéről, szerintem szuper. az ilyen jegyek nagyon jók, főleg egy gimnáziumban, amiben azért nem annyit kell tanulni, mint egy sima szakiskolában....

egyébként is simán lehet, hogy felelősségteljesen osztaná be a játékra szánt idejét, de ilyen körülmények között én egy percig se gondolkoznék.

nyilván, a tanulás a "dolga". na de azt szuperül csinálja! a számítógépet fel lehet fogni akár egy jutalomként is számára, és így, hogy még a saját pénzéből is veszi a nagy részét... szerintem nem kérdés, hogy megkaphatja-e vagy nem :))

legyél büszke rá, mert nem ismerem, de ezek alapján nagyon érett gondolkodásúnak hiszem. :)

2014. jún. 5. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedheted hogy kipótold, akkor nem értem miért ne kaphatná meg, hiszen azt írtad okos és tanul rendesen. Ez a legfontosabb, de ne tartsuk már rabszolgaként, kell mellette szórakozás is, és ha ő játszani szeret akkor hadd játsszon. Nem az ördög műve.
2014. jún. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!