Mindenki azt hiszi, hogy szándékosan öntöttem a nyakába a kávét. Mit tegyek? Hagyjam figyelmen kívül?
Volt egy legjobb barátnőm, elválaszthatatlanok voltunk 5 éves korunk óta, sosem volt egy veszekedésünk sem.
Viszont decemberben nagyot csalódtam benne és nem volt semmi veszekedés (jó, másokkal kibeszélem, meg utálom, de ezt nem tudja), egyszerűen csak levegőnek nézem azóta. Elültem mellőle a suliba, semmi kapcsolatom nincs vele, szerencsére én maradtam a népszerűbb, pedig féltem, hogy esetleg egyedül maradok.
De ma mentünk le a másodikról a barátnőimmel és nagy volt a tömeg a lépcsőn, a kezemben volt az automatás kávé. Valaki nekem jött, meglöktek hátulról és a kávém egy része a volt barátnőm haján, hátán landolt és most ő is, meg mindenki más azt hiszi, hogy szándékos volt.
A nap végén már olyat is kérdeztek, hogy tényleg hozzávágtam-e az egészet, meg ilyen hülyeségekkel jönnek.
17L
idővel úgyis el fogják felejteni
ha már úgyse érdekel a lány akkor nem kéne hogy érdekeljen mit gondolnak meg úgyis te vagy "a népszerű"
Miért is?
Maradtam volna olyan mellett, akit ki nem állhatok?
A barátnőimmel miért nem beszélgethetnék róla?
Az semmi jóhoz nem vezetne, ha elnyomnám az érzéseimet.
Menj oda hozzá, és mond meg neki hogy véletlen volt, és hiába nem vagytok már jóban, nem tennél vele ilyet.
Attól, hogy rosszban vagytok, létezik emberi kommunikáció, normális hangon és kifejezésekkel. Ha nem hiszi el, úgy kell neki.
Mellesleg lassan 18 éves vagy, felnőtt. Komolyan még mindig az a téma, hogy ki nyeri a népszerűségi versenyt? Mi ez, valami csajos vígjáték az amerikai iskolákról?:D Max ott hallani ilyet. Kicsit felnőhetnél már.
Mondom ezt úgy, hogy két évvel vagyok csak nálad idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!