Melyik helyzetet választanátok?
A)olyan suliba jársz ahol bármire felkészülhetsz (közép iskola) ezért bármi lehetsz ami szabadságot ad ,de a sok lehetőség döntés képtelenné tesz
B)olyan helyre jársz ami egy dologra felkészít ,de szinte tökéletesen ezért elképzelni se tudod hogy bármi más hivatás létezne számodra ,de ott van a mi van ha nem jön össze ?
melyik helyzetet választanátok ? melyikbe vagytok vagy köztes ? és miért
Én az A-t választanám és választottam is. Matek-infón vagyok, ahonnan ugyebár bármilyen egyetemre lehet menni, mert tanulsz nyelveket, de ezek mellett reál tantárgyakat is és lesz egy kis informatikus végzettséged is.
16/L 1o. osztály
B típusú iskolába járok, és ha újra választanom kellene, akkor mindenképpen az A típusú iskolát választanám.
Istenem, olyan hülye voltam :DDD pofánbaxnám magamat, ha visszamehetnék az időben, az biztos
A:)
Én sima hatosztályos gimibe jártam. Csak fakt volt 11-12.-ben, de amúgy semmi speckó.
Én is az A-típusba "tartozok". Emelet németes gimibe járok, magánúton készülök a felsőfokú angolra, emellett pedig nagyon a reál tárgyak felé húz a szívem, és jövőre kémia-matek faktos leszek. Szerintem azért nem teszi döntésképtelenné az embert a sok lehetőség, mert mindenki tudja, hogy mi az, amiben van olyan jó, hogy érdemes arra elindulnia.
16/L, 10. osztály
"A" tipus inkabb egy gimnazium.
A "B" viszont szakkozepiskolakra jellemzo nagy szamban.
En is "A"-t valasztanam,es valasztottam is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!