Borzasztóan aggódom a barátnőmért, mit tegyek?
Napi 3-4 szál nem függőség!
Szülei mennyire vannak vele képben?
Ha jóban vagytok, tényleg barátok, sok törődés, beszélgetés segít!!
Ez még nem olyan durva, én rosszabbat is csináltam nála! Még nagyon nincs késő segíteni!
Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy beszélgetsz vele, érezteted, hogy ott vagy neki, bármi történjen. Sokat jelent az embernek a tudat, hogy nincs teljesen egyedül.
Próbáld meg rávenni, hogy mondja el neked, mi bántja, beszélgess vele arról, hogy ez az életforma ki fogja csinálni, ha így folytatja.
Ha bátor vagy, még a szüleivel is beszélhetsz, hogy nagyon aggódsz a lányukért, és, hogy szerinted tenniük kellene valamit.
Jók lehetnek még a közös programok, ha például ott alszik nálatok, sokat javíthatnak a hangulatán az átbeszélgetett éjszakák.
Az a helyzet viszont, hogy tizenhat évesen már nem kisgyerek, végső esetben önmaga felel a sorsáért. Úgyhogy ne hibáztasd magad semmiért, aki nem akar teljes szívéből jobban lenni, az nem is fog, hiába a jó barátnők...
Én is kilógok a suliból, pedig tilos elhagyni. Napi két dobozzal szívok el, szerintem a függőség valahol itt kezdődik.
Ő csak veri magát.
napi 3-4 szál az semmi :D a függőség nem itt kezdődik. Na mindegy.
Ha van testvére, akkor beszélj vele, vagy ha van közeli unokatestvére/rokona/barátnője, ha nagyon gáz a helyzet akkor a szüleivel, (de annak tuti nem örülnék ha a szüleimet értesítené valaki :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!