Kamaszok, mennyire érdekel titeket a történelem?
Apukámmal nagyon szívesen beszélgetek róla (ő nagy töri fanatikus), de az órákat utálom. 13.os vagyok, 8 év töri tanulás alatt egy normális tanárom nem volt. Vagy a könyvből olvastak fel mindent, vagy tudtak is valamit, de "terrorban" tartották az osztályt (őt le is váltattuk)
Sajnos nagyon sok függ a tanítási módszertől. Ha interaktív, érdekes órák lennének, lehet, hogy még érdekelne is. De így sajnos nagyon utálom.
Volt egy idősebb, nyugdíj előtt álló tanárom. Na, hát vele katasztrofálisak voltak az órák.
Emelten tanulom és nem volt éppen egy álom, mikor hétfőn első 2 órában majd leragadt a szemem és mondta a sablonos, unalmas szöveget, maratoni szövegeket diktált, ami abból állt, hogy a könyvet jegyzeteltette velünk újra.
Aztán idén kaptunk egy fiatal, dinamikus tanár, aki pörög, pattog, programokat szervez, vele fel sem tűnik, hogy eltelik az óra. Vele nagyon jók az órák, érdekesen adja elő, kommunikál velünk és teljesen megszerettette velem a törit.
Szegény tanárunk próbálkozik, de az osztályban szinte mindenkit hidegen hagy a töri. Engem kifejezetten ilyen "jó gyereknek" tartanak, akivel sosincs gond, de törin én is tanulok, padtárs háziját írom, olvasok, alszok. Érettségi után úgysem lesz szükségem a középsulis törianyag 10%-ára sem, reál szakra megyek. :D
16/L
Én sose szerettem, utálom!
Olyan dolgokról tanulunk amik már megtörténtek, nem tudjuk őket megváltoztatni, visszahozni ki a f#szt érdekel?! Inkább a jelenre kéne koncentrálni (mellesleg ötös vagyok belőle, mert megvan a témazáró dolgozat nekem)!
Engem érdekel, emelt szintű érettségit fogok belőle tenni, de a heti 5 történelemórától már rosszul vagyok így 12. év végére.
18/L
Egyébként akik szerint azért felesleges, mert a múltban volt, és azon már változtatni nem lehet, stb., azoknak ezt küldeném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!