Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire érdekel...

Kamaszok, mennyire érdekel titeket a történelem?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 21:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Apukámmal nagyon szívesen beszélgetek róla (ő nagy töri fanatikus), de az órákat utálom. 13.os vagyok, 8 év töri tanulás alatt egy normális tanárom nem volt. Vagy a könyvből olvastak fel mindent, vagy tudtak is valamit, de "terrorban" tartották az osztályt (őt le is váltattuk)

Sajnos nagyon sok függ a tanítási módszertől. Ha interaktív, érdekes órák lennének, lehet, hogy még érdekelne is. De így sajnos nagyon utálom.

2015. márc. 14. 09:38
 12/21 anonim válasza:

Volt egy idősebb, nyugdíj előtt álló tanárom. Na, hát vele katasztrofálisak voltak az órák.

Emelten tanulom és nem volt éppen egy álom, mikor hétfőn első 2 órában majd leragadt a szemem és mondta a sablonos, unalmas szöveget, maratoni szövegeket diktált, ami abból állt, hogy a könyvet jegyzeteltette velünk újra.

Aztán idén kaptunk egy fiatal, dinamikus tanár, aki pörög, pattog, programokat szervez, vele fel sem tűnik, hogy eltelik az óra. Vele nagyon jók az órák, érdekesen adja elő, kommunikál velünk és teljesen megszerettette velem a törit.

2015. márc. 14. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, ha annyit mondok, hogy régésznek tanulok. :)
2015. márc. 14. 11:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Szegény tanárunk próbálkozik, de az osztályban szinte mindenkit hidegen hagy a töri. Engem kifejezetten ilyen "jó gyereknek" tartanak, akivel sosincs gond, de törin én is tanulok, padtárs háziját írom, olvasok, alszok. Érettségi után úgysem lesz szükségem a középsulis törianyag 10%-ára sem, reál szakra megyek. :D

16/L

2015. márc. 14. 15:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem. :) Mindig leköt, érdekel mindegyik része. Sokszor vitázunk a tanárommal órán, hogy akkor hogyan kellett volna szerintem és szerinte. Kitűnő vagyok belőle. :) 17/L
2015. márc. 14. 18:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Én sose szerettem, utálom!

Olyan dolgokról tanulunk amik már megtörténtek, nem tudjuk őket megváltoztatni, visszahozni ki a f#szt érdekel?! Inkább a jelenre kéne koncentrálni (mellesleg ötös vagyok belőle, mert megvan a témazáró dolgozat nekem)!

2015. márc. 14. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem különösebben. Érdekes persze csak épp nem az érdekes részét tanuljuk hanem a sok évszámot csatát és unalmas száraz információkat a gazdaságról meg a törvényekről.
2015. márc. 15. 01:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Engem érdekel, emelt szintű érettségit fogok belőle tenni, de a heti 5 történelemórától már rosszul vagyok így 12. év végére.

18/L

2015. márc. 16. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyébként akik szerint azért felesleges, mert a múltban volt, és azon már változtatni nem lehet, stb., azoknak ezt küldeném:

[link]

2015. márc. 16. 19:14
 20/21 anonim válasza:
Én imádom a törcit, 5-ös vagyok belőle, az is sokat számit, hogy milyen a szaktanár,pl. Nekem nagyon kedves és türelmes.Szerintem a törci érdekes tantárgy
2015. márc. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!