Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék, hogy anya...

Mit tehetnék, hogy anya engedjen legalább 8ig?

Figyelt kérdés

16 éves leszek nyáron,és anya nem enged sehova 5után..:S

nyáron is csak 7ig engedett akárhova mentem..:S

a barátnőmiet elengedig akármeddig:S én csak 8ig szeretnék lenni...

Kisvárosban lakunk,ahol van egy kis pub(pizzéria) ahová be szeretnénk ülni a barátnőimmel hétvégén... Úgy nem akarok elmenni,hogy 5re haza kelljen érnem:S legalább 8ig szeretnék lenni.

A jegyeim elég jók,nem azt mondom,hogy hibátlanok,de mostanában észrevehető rajtam a javulás:)

Szerintetek mit mondjak??? Volt már olyan,hogy el akartam menni oda,de azt mondta,hogy 5re haza,én pedig itthonmaradtam:S ez novemberben volt:S

Légyszi segítsetek:S

2010. febr. 15. 18:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
kicsit nyalizz nekik =) az mindig bejön.takaríts ki mindenhol főz nekik kaját stb stb. bár nekem ilyen gondom sose volt.most leszek nyáron 16 de már tavaly nyáron volt olyan h hajnali 1re értem haza.sőt hétvégente még most is van olyan.hétköznap meg akár 9-10ig lent lehetek.én most azért nyalizok h ha buliba megyek akkor ne kelljen hajnali 1kor lelépnek =) hanem majd reggel megyek csak haza ;) drukkolok neked ;)
2010. febr. 19. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 11 évves vagyok és én 7-ig maradhatok a városba.Meg ha koncert van 50-km en belül és minimum 4 barát-barátnő van akkor maradhatok legfeljebb 3 napot.Ja és anyu elenged a 16-os korhatáros filmekre.Szal nekem jófej szüleim vannak.Rossz lehet neked!
2010. febr. 20. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!