Kigúnyolnak az osztálytársaim, mert tanulok. Hogyan akadályozhatném meg? 17L
De kis szorgalmas vagy ^^
En megadnam neked evvegere az 5-ost mindenbol :)
Ezek hülyék :) Ez inkább a lustaság jele, nem a stréberségé. Én is ilyen voltam, otthon max. elolvastam az anyagot, már ha egyáltalán, aztán óra előtt a szünetben próbáltam elsajátítani... És mikor a matekházit a nagyszünetben másoltam a padszomszédról :)
Ha a ti osztályotokban úgy általában nem szoktak tanulni, és menő teljesen kukán állni a tábla előtt feleletkor, akkor lehet, hogy nagyon rossz osztályba jársz.
Ne foglalkozz velük, vedd poénra, vágj vissza valami szellemességgel, és véletlenül se mutasd ki, hogy megbántanak, aztán majd csak megunják és leszállnak rólad.
Tyű mintha csak magamat olvastam volna. Mindig szünetben próbáltam tanulni. Kaptam is hogy ugyan mit csinalok stb..... Bar én nem voltam osztályelső se masodik...csak 5.... a 30bol.
No de a lényeg,jol irták ne mutasd ki. Vagj vissza. Én olyanokat mondtam hogy
kiskoromban megtanultam olvasni, csak gyakorlok,(a bunkobbaknak mondtam ugy hogy "tudod,én megtanultam olvasni")
Muszály megszámolnom a betűket
Kapokegy 5ezrest ha 5ös lesz a dolim(sosem kaptam zsét a tanulásért a szüleimtől)
Ugy tudom hogy a suliba azért kell járni,hogy tanuljunk,ne wéccét pucoljak felnőt koromva,ill te wéccét akarsz pucolni ha befejezted a sulit?Nem?Akkor üjl le te is inkabb tanulni.
Én nagyon szutyok osztalyba jártam.Jo tanulo volt a nagyja de bitang bunkók.
3-4volt normalis. Ne foglalkozz veluk amugy mert még egy év van érettségiig és utánna ugysem szekálnak többet.Nem miattuk jársz abba a suliba és nem érnek annyit hogy a tehátralévő életed a jövőd befolyásolhassák. Jo esetben még 73évet élsz, ebböl csk pár év van még arra hogy megalapozd a többit.Miattuk ne cseszd el.Tanulj normalisan sz.rd le a többit.
Játszd el a hulyét.
-Ki tanul?
-Te!
-Én?
-Igen.
-Nem, én most Facebookozok.
-Mi van?
-Most csináltam egy selfiet...
Vagy akármilyen hasonló terelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!